Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2021, 21:22
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

Rytmusov dokumentárny film Tempos si už môžeš pozrieť na Netflixe. Ukazuje v ňom, ako sa stal krstným otcom slovenského rapu

Rytmusov dokumentárny film Tempos si už môžeš pozrieť na Netflixe. Ukazuje v ňom, ako sa stal krstným otcom slovenského rapu
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
NEWS RYTMUS
Uložiť Uložené

Od dnešného dňa na Netflixe nájdeš dokumentárny film Tempos.

Rytmusov dokumentárny film Tempos sa do slovenských kín dostal len pár dní pred vypuknutím koronavírusovej pandémie, čo zapríčinilo, že si ho naplno nestihli vychnutnať mnohí, ktorí to plánovali. Napriek tomu sa v kinosálach vystriedali desiatky tisíc ľudí, ktorí mali možnosť sledovať, ako sa počas hodiny a pol prelínajú dve dejové línie – vývoj kariéry člena Kontrafaktu a zároveň vývoj slovenského rapu ako takého.

V niektorých momentoch Rytmusa zastupujú herci, aby vykreslili prvé tanečné pokusy v detskej izbe, ako aj prvé stretnutie s Anysom vo vlaku a následne s Egom pri Váhu.

Anys ani Ego neboli presvedčení o tom, že Kontrafakt tu bude navždy, mysleli si, že sa po čase rozpadne, mali totiž vlastné životy. Ani to však nebola najemotívnejšia informácia, ktorú dokumentárny film Tempos priniesol. Rytmusa sklamalo na jeho ceste za úspechom veľa ľudí, to najzásadnejšie sa však paradoxne netýkalo biznisu, ale rodiny. Viac sa už dozvieš v samotnom filme, ktorý nájdeš jednoducho cez novinky v hornom poli Netflixu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia