Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2021, 18:43
Čas čítania 1:08
Dominik Vetrák

Expendables 4 bude so Stallonom, Stathamom, ale aj s 50 Centom, Megan Fox a Tonym Jaa. Natáčanie sa začína už o mesiac

Expendables 4 bude so Stallonom, Stathamom, ale aj s 50 Centom, Megan Fox a Tonym Jaa. Natáčanie sa začína už o mesiac
Zdroj: Duplicato/Lionsgate
FILMY A SERIÁLY EXPENDABLES 4
Uložiť Uložené

Expendables 4 uvidíme v kinách už budúci rok.

Pred niekoľkými dňami sme ti priniesli správu o tom, že Expendables 4 sa začne natáčať už v októbri. Potvrdil to Sylvester Stallone a teraz to potvrdzuje aj štúdio Lionsgate. Potvrdení z predošlých filmov sú len Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren a Randy Couture. Tých doplnia nováčikovia Tony Jaa, Megan Fox a Curtis „50 Cent“ Jackson. Tony Jaa je ešte v pohode, no čo tam robia 50 Cent a Megan Fox, to skutočne netušíme.

Producenti asi stále nepochopili, čo diváci na trojke neznášali. Mladé tváre, ktoré nikdy nemali šancu stať sa hollywoodskymi hviezdami, no aj napriek tomu si vo filme zahrali. A nemuseli byť ani hercami, čo potvrdzuje účasť wrestlerky Rondy Rousey. Diváci milujú Expendables, lebo v nich účinkujú legendy Hollywoodu, prevažne akční hrdinovia a záporáci, jednoducho tváre, pri ktorých ťa zavalia nostalgické spomienky na tvoje obľúbené akčné filmy. 

Odporúčané
Z bankrotu k miliardám. Ako Marvel padol na dno, predal svoje postavy a stal sa najúspešnejšou značkou na svete? Z bankrotu k miliardám. Ako Marvel padol na dno, predal svoje postavy a stal sa najúspešnejšou značkou na svete? 26. augusta 2021, 12:30

Zdá sa, že štvorka nebude klasickým pokračovaním, ale skôr spin-offom, a tak sa dá pochopiť menší počet hercov, no aj tak je pre nás ich výber sklamaním. Je vysoko pravdepodobné, že herecký ansámbel snímky sa ešte roztiahne. Terry Crews sa však do štvorky zrejme nevráti. Producent Expendables Avi Lerner ho totiž žiadal, aby zrušil svoje obvinenia proti agentovi Adamovi Venitovi, ktorý Crewsa sexuálne obťažoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia