Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. augusta 2021, 13:23
Čas čítania 0:40
Adam Novosad

V poľnej covid nemocnici sa pacienti oddávali hromadnému sexu a drogovali. Thajskí policajti v nej museli spraviť raziu

V poľnej covid nemocnici sa pacienti oddávali hromadnému sexu a drogovali. Thajskí policajti v nej museli spraviť raziu
Zdroj: Getty Images/TPG (ilustrační obrázek)
NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

U pacientov s koronavírusom zhabali 23 kartónov cigariet.

Do poľnej nemocnice pre pacientov s koronavírusom v Thajsku musela vtrhnúť zásahová jednotka. Z nemocnice sa šírili fámy, že zdravotný personál si nevie poradiť s nezodpovednými pacientmi, ktorí opúšťajú svoje lôžka, oddávajú sa hromadnému sexu a užívajú drogy, uvádza The Thaiger.

Občas vraj vzájomné potýčky medzi pacientmi vyústili do agresívneho správania a bitiek, pri ktorých dochádzalo k zraneniam. Tieto správy údajne polícii odovzdal jeden zdravotník z personálu, čo vyprovokovalo ráznu reakciu.

nemocnica
Zdroj: TASR/AP

Do poľnej nemocnice Samut Pra Ruamjai 5 vtrhlo policajné komando, ktoré prehľadalo celú budovu. Momentálne sa v nej zdravotníci starajú o viac ako tisíc pacientov s koronavírusom, a tak sa policajti museli pred vstupom obliecť do ochranných oblekov, aby sa nevystavovali zbytočnému riziku.

Odporúčané
„Ledva som stihla zabuchnúť dvere.“ Na týchto miestach v Bratislave sa pohybuje zvláštny muž s kvetmi, ktorý sa lepí na ženy „Ledva som stihla zabuchnúť dvere.“ Na týchto miestach v Bratislave sa pohybuje zvláštny muž s kvetmi, ktorý sa lepí na ženy 28. augusta 2021, 11:40

Na mieste síce nenašli žiadne návykové látky, ale podarilo sa im zhabať 23 kartónov cigariet a elektronické cigarety. Tie podľa policajného vyhlásenia pacienti potajomky prepašovali do budovy, aj keď fajčenie je v priestoroch prísne zakázané.

Zo záberov z bezpečnostných kamier vyplynulo, že návštevy medzi mužmi a ženami boli časté, ale nepodarilo sa identifikovať žiadnu konkrétnu osobu.

Domov
Zdieľať
Diskusia