Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2021, 16:10
Čas čítania 0:44
Adam Novosad

Tiktok zakázal hlúpu výzvu, pri ktorej sa ľudia zraňovali, keď padali z výšky. Milk crate challenge si už nevyhľadáš

Tiktok zakázal hlúpu výzvu, pri ktorej sa ľudia zraňovali, keď padali z výšky. Milk crate challenge si už nevyhľadáš
Zdroj: Pixabay/konkarampelas/volně k užití
NEWS TIKTOK
Uložiť Uložené

Sociálna sieť chce zamedziť tomu, aby sa na nej šírili videá navádzajúce na činy, ktoré by sa mohli skončiť zranením.

Naskladaj na seba prepravky mlieka a pokús sa na nich vystúpiť čo najvyššie. Najnovšia výzva z Tiktoku nemala dlhú životnosť. Musela ju zakázať samotná aplikácia, pretože podľa jej vyjadrenia ide o nebezpečnú výzvu, ktorá ohrozuje ľudské zdravie, uvádza CNN.

„Tiktok zakazuje obsah, ktorý propaguje alebo oslavuje nebezpečné činy. Takéto videá odstraňujeme a vyhľadávanie presmerujeme na naše komunitné pravidlá, aby sme od tohto obsahu odrádzali,“ uvádza služba vo vyhlásení. 

Všetkých ľudí vyzvala, aby sa správali zodpovedne a dávali si pozor na to, nech zbytočne neriskujú, či už ide o online, alebo offline svet.

Snaha prejsť po prepravkách mlieka naskladaných vo forme pyramídy možno na prvý pohľad vyzerá nevinne, ale vo viacerých prípadoch sa ľudia pri páde z vrchnej časti zranili.

Ak sa teraz pokúsiš na Tiktoku vyhľadať slovné spojenie „milk crate challenge“, nedostaneš sa k žiadnym výsledkom, ale služba ti namiesto toho skutočne ponúkne odkaz na komunitné pravidlá, pretože chce zabrániť tomu, aby si sa zranil.

Domov
Zdieľať
Diskusia