Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2021, 18:49
Čas čítania 1:09
Richard Bonde

Tiktoker sa na svojom účte chváli obrovskou zbierkou ľudských kostí. Ľudia sú zmätení z toho, odkiaľ ich toľko zobral

Tiktoker sa na svojom účte chváli obrovskou zbierkou ľudských kostí. Ľudia sú zmätení z toho, odkiaľ ich toľko zobral
Zdroj: Pexels/Tima Miroschnike/na voľné použitie
ZDRAVIE ĽUDSKÉ TELO
Uložiť Uložené

Mladík študuje osteológiu na newyorskej univerzite a jeho kosti sú preňho pýchou a radosťou.

Používateľ sociálnej siete Tiktok, ktorého konto má názov Jon’s Bones (@jonsbones), sa chváli masívnou zbierkou ľudských lebiek, chrbtíc a ďalších častí kostry. Jeho sledovatelia sa ho podľa portálu The Daily Dot pýtajú, odkiaľ ich má, koľko stáli a ako sa k nim vôbec dostal.

Odporúčané
VIDEO: Taliban si privlastňuje celý Afganistan. Väzňov pustili na slobodu, v Kábule už ľudia odstraňujú ženy z reklamných plôch VIDEO: Taliban si privlastňuje celý Afganistan. Väzňov pustili na slobodu, v Kábule už ľudia odstraňujú ženy z reklamných plôch 15. augusta 2021, 17:11

Mladý Jon študuje osteológiu na newyorskej univerzite. Svoju zbierku kostí nazýva „pýchou a radosťou“ a na Tiktoku vysvetľuje, ako sa dá k takým množstvám kostí dostať.

Najlacnejšie kosti sa dajú v Spojených štátoch kúpiť už za pár desiatok dolárov, celá naozajstná ľudská kostra sa predáva v prepočte za necelých 5 400 eur. V USA navyše neplatí žiadny federálny zákon, ktorý by zakazoval vlastnenie alebo predávanie ľudských pozostatkov.

@jonsbones

Reply to @itsmeteddybear05 Hey everyone nice to meet you! Feel free to ask any questions you might have any comments I’ll take the time to answer it!

♬ Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - Gotye - french onion dip
Domov
Zdieľať
Diskusia