Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2021, 18:31
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

VIDEO: Zlodej chcel ukradnúť auto MMA zápasníkovi z UFC. Takto to dopadlo

VIDEO: Zlodej chcel ukradnúť auto MMA zápasníkovi z UFC. Takto to dopadlo
Zdroj: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images
NEWS UFC
Uložiť Uložené

Jordan Williams zverejnil na Instagrame video, ako sa mu ktosi pokúsil ukradnúť auto. Zlodej nedopadol najlepšie, mohlo to byť aj oveľa horšie, Williams je totiž MMA zápasníkom.

MMA zápasník pôsobiaci pod organizáciou UFC zverejnil na svojom instagramovom profile, ako sa mu neznámy muž snaží ukradnúť auto. Dialo sa tak len pár sekúnd po tom, ako vošiel do obchodu.

Auto nechal naštartované, pretože predpokladal, že sa nezdrží dlho, a pravdepodobne neočakával, že by niekto mohol striehnuť, aby ho okradol. Zároveň má v aute systém, ktorý by zlodeja ďaleko s autom nepustil, pretože ak sa kľúče, ktoré mal po celý čas vo vrecku, od vozidla vzdialia, to automaticky zastaví. 

Zdanlivo neprofesionálny zlodej si sadol za volant, kým sa však stihol s autom rozhýbať, bojovník Jordan Williams si ho všimol a z obchodu rýchlo vybehol.

Domov
Zdieľať
Diskusia