Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. augusta 2021, 19:52
Čas čítania 0:54
Jakub Paulík

Boh vraj od nej chce, aby sa vyzliekala na Onlyfans. Pýtala sa ho na to viackrát a on vždy odpovedal kladne

Boh vraj od nej chce, aby sa vyzliekala na Onlyfans. Pýtala sa ho na to viackrát a on vždy odpovedal kladne
Zdroj: Unsplash/Max Libertine/volně k užití (ilustrační obrázek)
NEWS NÁBOŽENSTVÁ ONLYFANS
Uložiť Uložené

Jej kresťanskí priatelia s takouto interpretáciou nie sú príliš spokojní.

K registrovaniu na portál Onlyfans s prevažne erotickým obsahom vedú rôzne cesty. Podľa jednej z používateliek menom Nita Marie, ktorá za peniaze odhaľuje svoje telo, to môžu byť aj cesty Božie. Rodáčka z Colorada doslovne tvrdí, že pred ľuďmi sa odhaľuje online, pretože to „chce od nej Boh“, píše LadBible.

Svoju vieru si vo veľkej miere spája so sexualitou a po svojom si zjavne vysvetľuje aj Bibliu. Tá by sa podľa jej názoru veľmi odlišovala od aktuálnej verzie, keby sa na nej mohli podieľať aj ženy. 

Myslí si, že kresťanstvu vládne patriarchát, ktorý potláča sexualitu žien, s čím však Boh vraj  nesúhlasí. Poukazuje takisto na príbeh Márie, ktorá bola oplodnená bez toho, aby mala pohlavný styk. Týmto spôsobom vraj Biblia naznačuje, že ženy by sa mali hanbiť za túžbu po sexe. Ale podľa Nity Marie nie je nič zlé na tom, ak je človek veriaci a zároveň si užíva svoju sexualitu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nita Marie (@love_nitamarie)

Jej kariéru na Onlyfans však viacerí kresťania z okruhu priateľov a rodiny vôbec nepodporujú a začali sa jej vyhýbať. Nina Marie aj tak verí, že koná správne. Boha sa už viackrát pýtala, či v tom má pokračovať, a údajne jej zakaždým odpovedal kladne.

Odporúčané
Karina Pedro o Onlyfanse: Jeden chlap chcel, aby som sa celá potrela tatárskou omáčkou a robila sa pritom mrkvou (Rozhovor) Karina Pedro o Onlyfanse: Jeden chlap chcel, aby som sa celá potrela tatárskou omáčkou a robila sa pritom mrkvou (Rozhovor) 21. januára 2024, 14:30

Svojou činnosťou vraj pomáha mužom a ženám k tomu, aby mali zdravšie sexuálne vzťahy a priaznivejšie nazerali na svoje telá. „Keď zažijeme s niekým orgazmus, podelíme sa o malú časť toho, čo k nám Boh cíti,“ hovorí veriaca modelka z Onlyfans.

Domov
Zdieľať
Diskusia