Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. augusta 2021, 6:04
Čas čítania 0:40
Kamila Šebestová

Usmrtil dve osoby, no trenduje na sociálnych sieťach. Je príliš pekný, nezaslúži si takýto trest! tvrdia jeho fanúšikovia

Usmrtil dve osoby, no trenduje na sociálnych sieťach. Je príliš pekný, nezaslúži si takýto trest! tvrdia jeho fanúšikovia
Zdroj: Unsplash/why kei/volně k užití (ilustrační obrázek)
NEWS SÉRIOVÍ VRAHOVIA
Uložiť Uložené

Podporovatelia Camerona Herrina žiadajú, aby sudcovia skrátili jeho trest.

Cameron Herrin trenduje na Tiktoku. Mladého muža podporujú fanúšikovia z celého sveta, ktorí žiadajú skrátenie jeho trestu. Niektorí dokonca požadujú jeho prepustenie. Sudcovia ho za usmrtenie matky s malým dieťaťom odsúdili na 24 rokov. 

Mnohí tiktokeri argumentujú jeho vzhľadom. Tvrdia, že niekto, kto vyzerá tak nevinne a atraktívne, si zaslúži druhú šancu. Policajti však hovoria, že niektorí internetoví fanúšikovia môžu byť aj automatické roboty.

Si príliš pekný. Zamilovala som sa do kriminálnika,“ píše jedna z jeho fanúšičiek. 

Chudák chlapec, dúfam, že mu odpustia. Vyzerá nevinne, neurobil to naschvál,“ komentuje ďalšia. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený CAMERON HERRIN (@cameeronherrinn)

Jeho prípad sledujú milióny používateľov Tiktoku. Jedna z jeho fanúšičiek zdieľala video, v ktorom ho podporila. Za týždeň malo dva milióny videní. 

„Ľudia na internete, najmä na Tiktoku si myslia, že tento trest je príliš tvrdý a že si zaslúži druhú šancu,“ povedala tiktokerka Hannah Coshová. 

@hannahkosh

##cameronherrin

♬ original sound - Hannah

Cameron Herrin zabil 24-ročnú mamičku s dieťaťom v roku 2018 pri cestnej naháňačke. Odsúdili ho v apríli 2021. Proti rozsudku v internetovej petícii bojujú tisíce ľudí, ktorých zjavne ovplyvnila internetová kampaň. Požadujú, aby ho prepustili skôr. 

Odporúčané
VIDEO: 29-ročný Tibor napojený na kyslík dnes ľutuje, že sa nedal zaočkovať. Vyzýva všetkých, aby tak urobili VIDEO: 29-ročný Tibor napojený na kyslík dnes ľutuje, že sa nedal zaočkovať. Vyzýva všetkých, aby tak urobili 10. augusta 2021, 10:53
Domov
Zdieľať
Diskusia