Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. júla 2021, 22:05
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Posledná séria Lucifera sa začne už o pár týždňov. Netflix vydal prvé ukážky z nových epizód

Posledná séria Lucifera sa začne už o pár týždňov. Netflix vydal prvé ukážky z nových epizód
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY LUCIFER
Uložiť Uložené

Milovaný seriál o diablovi žijúcom na zemi sa skončí už o niekoľko týždňov.

6. séria Lucifera bude poslednou. Netflix seriál odkúpil po tom, čo ho stanica Fox zrušila po 3 sériách. Diváci sa tak vďaka Netflixu mohli tešiť z pokračovania príbehu, ktorý teraz vyvrcholí poslednými dielmi, v ktorých pôjde do tuhého.

Podarí sa Luciferovi zachrániť svoje vzťahy a odraziť útoky svojich nepriateľov alebo sa dočkáme obrovského konfliktu medzi nadprirodzenými bytosťami?

Odporúčané
Najbližšie 2 roky uvidíme takmer 20 marvelovských filmov a seriálov. O čom budú a akých hrdinov a záporákov predstavia? Najbližšie 2 roky uvidíme takmer 20 marvelovských filmov a seriálov. O čom budú a akých hrdinov a záporákov predstavia? 25. júla 2021, 16:28

Seriál sa zameriava na Lucifera, ktorého prestal baviť život v pekle, a tak sa rozhodol žiť v Los Angeles. Nikdy však nečakal, že život s ľuďmi bude pre neho taký komplikovaný.

Seriál je plný drámy, občasnej komédie, romantiky, ale aj akcie a napätia. Nižšie sa môžeš pozrieť na prvé zábery z poslednej série v traileri, ktorý viac sumarizuje udalosti minulých sérií a pôsobí nostalgicky. Posledné časti budú na Netflixe dostupné už 10. septembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia