Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2021, 16:04
Čas čítania 0:30
Tímea Krauszová

Pohreb Milana Lasicu bol malý obrad za účasti najbližších, tak si to želala jeho rodina

NEWS MILAN LASICA
Uložiť Uložené

Na obrade sa zúčastnilo asi 50 ľudí.

Pohreb Milana Lasicu sa uskutočnil v stredu popoludní v bratislavskom krematóriu, zúčastnilo sa na ňom asi 50 ľudí. Informoval o tom Nový Čas. Pozostalí sa rozhodli, že chcú pohreb len za prítomnosti najbližších, po tom, čo im vláda ponúkla možnosť štátneho pohrebu aj s poctami. Za ikonou slovenskej kultúry smútia mnohí, na pohrebe sa s ním lúčila aj manželka Magda Vášáryová a ich dve dcéry.

Potvrdil to ešte pred pohrebom výkonný riaditeľ Štúdia L + S Pavol Danišovič. „Ja mám informáciu, že pohreb bude len v kruhu najbližšej rodiny, ktorá to chce takto realizovať, a treba to rešpektovať,“ povedal.

Herec, humorista a spevák Milan Lasica zomrel v nedeľu 18. júla vo veku 81 rokov. Skolaboval počas koncertu s orchestrom Bratislava Hot Serenaders. Koncert sa konal pri príležitosti 30. výročia orchestra a 20. výročia spolupráce s Lasicom.

Odporúčané
Tvorba Milana Lasicu, ktorú musíš poznať: tieto filmy, piesne a hlášky sú jeho najlepšie Tvorba Milana Lasicu, ktorú musíš poznať: tieto filmy, piesne a hlášky sú jeho najlepšie 19. júla 2021, 15:02
Domov
Zdieľať
Diskusia