Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. júla 2021, 18:06
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

Lengvarský: Žiadne povinné očkovanie sa na Slovensku nechystá. V Sme rodina podľahli podľa OĽaNO tlaku antivaxerov

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Podľa Šipoša poslanci z opozície, ktorí hovoria o povinnom očkovaní, šíria paniku a strašia ľudí.

Žiadne povinné očkovanie sa na Slovensku nechystá, oznámil dnes na tlačovej konferencii minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský. Reagoval tak na vyjadrenie koaličných partnerov Sme rodina, ktorí nesúhlasia s vládnym návrhom, aby sa vstup na hromadné podujatia či do rôznych prevádzkových priestorov podmieňoval očkovaním alebo spoplatneným testom.

Odporúčané
Sme rodina je proti vládnemu návrhu zákona, ktorý ľudí výhodami motivuje k očkovaniu Sme rodina je proti vládnemu návrhu zákona, ktorý ľudí výhodami motivuje k očkovaniu 1. júla 2021, 12:36

Šéf poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš vystúpil na tlačovej konferencii tiež a potvrdil Lengvarského slová. Podľa Šipoša poslanci z opozície, ktorí hovoria o povinnom očkovaní, šíria paniku a strašia ľudí. „Je nám ľúto, že koaličný partner Sme rodina začal trošku zavádzať a podľahol tlaku antivaxerov,“ povedal Šipoš.

Domov
Zdieľať
Diskusia