Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. júna 2021, 19:07
Čas čítania 0:24
Viktor Kniš

Pokyman: Niektorí ma pre dredy označujú za feťáka. Esbéeska ma vyviedla z obchodu (Rozhovor)

REFRESHER
Uložiť Uložené

S frontmanom kapely Medial Banana sme sa porozprávali o hudbe, predsudkoch aj marihuane.

Pokyman je frontmanom najznámejšieho reggae zoskupenia Medial Banana na Slovensku, ktoré funguje viac ako dekádu. Dnes prijal pozvanie do našej Refresher obývačky, aby sme sa porozprávali o jeho debutovom sólo albume Waa Gwaan.

Okrem hudby sme sa dostali aj k predsudkom o jeho výzore. V tejto súvislosti nám Pokyman prezradil, že sa mu stáva, že ho v lepšej reštaurácii posadia s mamou do rohu. Pre účes ho dokonca vyviedli z obchodného centra. Aby toho nebolo málo, svoje si o ňom myslí aj polícia, keď ho zastaví a kontroluje. Vo videu budeš počuť aj konkrétny príbeh, keď ho policajti nechali hodiny mrznúť pre marihuanu. 

Odporúčané
Po prekonaní rakoviny nemám strach z ničoho, hovorí Separ na margo svojho boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdo už tri roky Po prekonaní rakoviny nemám strach z ničoho, hovorí Separ na margo svojho boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdo už tri roky 29. júna 2021, 9:30
Domov
Zdieľať
Diskusia