Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2021, 16:53
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Netflix uvedie 6-dielny dokument so skutočnými zlodejmi. Ako si naplánovali a uskutočnili geniálne lúpeže?

Netflix uvedie 6-dielny dokument so skutočnými zlodejmi. Ako si naplánovali a uskutočnili geniálne lúpeže?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DOKUMENTÁRNE FILMY A SERIÁLY HEIST
Uložiť Uložené

Dokumentárna miniséria Heist bude na Netflixe dostupná 14. júla.

Netflix už 14. júla uvedie 6-dielny dokumentárny seriál Heist. Rozoberať bude 3 prípady slávnych a moderných prepadnutí v USA. Každý prípad dostane dva diely, v ktorých tvorcovia vyspovedali ako lupičov, tak policajtov a vyšetrovateľov, ktorí ich dolapili. Dočkáme sa tak autentických výpovedí ľudí z oboch strán tábora. 

Odporúčané
Dwayne Johnson sa do Rýchlo a zbesilo dostal vďaka komentáru na Facebooku. Ako sa séria za 20 rokov zmenila a čo o nej nevieš? Dwayne Johnson sa do Rýchlo a zbesilo dostal vďaka komentáru na Facebooku. Ako sa séria za 20 rokov zmenila a čo o nej nevieš? 20. júna 2021, 12:30

Na rozdiel od tradičných dokumentov tu môžu obe strany povedať oveľa viac, než sa obyčajný človek zvyčajne dozvie. Zlodeji boli dolapení a odpykali si svoje tresty. Nikomu teda neublížia, ak pôjdu viac do detailov svojich krádeží. Môžeme sa tak tešiť na zaujímavé a záhadné odhalenia týkajúce sa plánovania lúpeží a rôznych sprisahaní, ako aj na priblíženie rôznych policajných metód.

Zaujmú aj režiséri 6 epizód. Martin Desmond Roe je držiteľom Oscara a Derek Doneen zase vyhral Emmy. Žeby sme sa dočkali ďalšieho veľkého krimi hitu? Nasvedčuje tomu aj trailer, ktorý v nás skutočne vyvolal pocit, že si to chceme pozrieť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia