Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2021, 19:03
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Radikal Chef: Moja hudba bude aj po rozpade vychádzať na kanáli F*CK THEM (Videorozhovor)

REFRESHER F*CK THEM RADIKAL
Uložiť Uložené

S Radikalom sme sa porozprávali o županoch, jeho novom albume Slovenský Hollywood aj o rozpade vydavateľstva F*CK THEM.

Radikal nedávno vydal album Slovenský Hollywood, ktorý podľa jeho slov predajom veľmi rýchlo prekonal aj zatiaľ najúspešnejší Freeride 3. Podľa neho sa mu podarilo tento míľnik zaknihovať aj preto, že samého seba vníma ako svojho jediného konkurenta a od začiatku tvorby projektu myslel na to, že chce byť lepší ako pred rokom či dvomi. 

Rozpad vydavateľstva F*CK THEM sa ho vraj zásadným spôsobom nedotkol a dodáva, že nebol zainteresovaný v žiadnych konfliktoch, preto nemal problém dohodnúť sa s Yakshom na pokračovaní spolupráce. S ďalšími členmi sa nestretával dlhodobo, občas ešte v čase klubových turné sa jeho cesty stretli s Glebom. 

Odporúčané
Šajmo vs. skejteri: čo robia, keď ich príde vyhnať polícia? Šajmo vs. skejteri: čo robia, keď ich príde vyhnať polícia? 19. júna 2021, 18:58

Radikal v našom rozhovore rozobral niektoré zo svojich skladieb a vysvetlil aj, prečo album nazval Slovenský Hollywood, pričom upozornil, že v žiadnom prípade nejde o snahu reflektovať luxus a bohatstvo. Práve naopak, podľa jeho slov ide výhradne o pocitovú stránku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia