Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2021, 18:58
Čas čítania 0:26
Viktor Kniš

Šajmo vs. skejteri: čo robia, keď ich príde vyhnať polícia?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Skejtová komunita má na Slovensku silné zázemie. Boli sme sa pozrieť v centre mesta, aby sme zistili, ako sa mladým jazdcom darí, a predviedli nám aj zopár trikov.

Skejtová komunita má na Slovensku silné zázemie, a aj keď mnohí neberú tento šport vážne, vo svete má dlhodobo svoje miesto. Zaujímajú sa oň sponzori, ale hlavne samotní jazdci, ktorí ho zároveň vnímajú aj cez vlastnú kultúru.

Tá súvisí s módou, hudbou, ale aj so samotným prístupom k životu. My sme sa boli pozrieť na známom bratislavskom spote, aby sme sa mladých skejterov opýtali, ako sa im darí, a navyše sme ich presvedčili, aby nám ukázali zopár trikov. 

Odporúčané
Navštívili sme Five Guys: Za menu zaplatíš štvornásobne viac ako v mekáči, a ak ti nechutí, môžeš si za to sám Navštívili sme Five Guys: Za menu zaplatíš štvornásobne viac ako v mekáči, a ak ti nechutí, môžeš si za to sám 19. júna 2021, 9:36

Jazdci na skejtoch obľubujú prekážky priamo v centrách miest, čo sa však, pochopiteľne, nepáči policajtom. Dozvedeli sme sa, že v Bratislave chodia jazdcov napomínať často a občas dajú mladým športovcom aj pokutu.  

Domov
Zdieľať
Diskusia