Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
16. júna 2021, 15:45
Čas čítania 0:44
Matej Ohrablo Čoje

Jozef Breza z Gašperovho mlyna: Prekvapili ma bryndzové halušky s kockami zemiakov, no zistil som, že to tak niekde robia

PODCASTY GASTROPRIEMYSEL PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Je tu nový Podgast, ďalší z tých, ktoré predstavujú najväčšie šéfkuchárske mená Slovenska. Tentoraz sa dozvieš trochu viac o Jozefovi Brezovi, ktorý varí v známej reštaurácii Gašperov mlyn v Batizovciach.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Čím Čojeho Gašperov mlyn očaril tak, že ho považuje za svoj najlepší slovenský gastrozážitok.
  • Ako vyzerala finediningová donáška, ktorú si ľudia dorábali sami doma vo vlastných kuchyniach.
  • Čo by mohlo dať Slovensko svetu v oblasti gastronómie.

Jozef Breza je šéfkuchárom reštaurácie Gašperov mlyn v malebnej podtatranskej dedinke Batizovce. Ďaleko od Bratislavy varí jedlá a kombinuje chute, ktoré sú podľa Čojeho subjektívneho názoru vrcholom toho, čo sa komu kedy na Slovensku podarilo. Vypočujte si rozhovor a zistite, či aj vás inšpiruje vyskúšať jeho kulinárske umenie.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia