Je tu nový Podgast, ďalší z tých, ktoré predstavujú najväčšie šéfkuchárske mená Slovenska. Tentoraz sa dozvieš trochu viac o Jozefovi Brezovi, ktorý varí v známej reštaurácii Gašperov mlyn v Batizovciach.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Čím Čojeho Gašperov mlyn očaril tak, že ho považuje za svoj najlepší slovenský gastrozážitok.
- Ako vyzerala finediningová donáška, ktorú si ľudia dorábali sami doma vo vlastných kuchyniach.
- Čo by mohlo dať Slovensko svetu v oblasti gastronómie.
Jozef Breza je šéfkuchárom reštaurácie Gašperov mlyn v malebnej podtatranskej dedinke Batizovce. Ďaleko od Bratislavy varí jedlá a kombinuje chute, ktoré sú podľa Čojeho subjektívneho názoru vrcholom toho, čo sa komu kedy na Slovensku podarilo. Vypočujte si rozhovor a zistite, či aj vás inšpiruje vyskúšať jeho kulinárske umenie.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.