Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2021, 7:16
Čas čítania 0:58
Viktor Kniš

Kim Kardashian obliekla auto do rovnakej látky, z ktorej je aj jej nová plyšová kolekcia oblečenia

Kim Kardashian obliekla auto do rovnakej látky, z ktorej je aj jej nová plyšová kolekcia oblečenia
Zdroj: Presley Ann/Getty Images
OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Lamborghini Urus populárnej modelky a podnikateľky dostalo netradičný dizajn. Dala si ho pokryť rovnakou látkou, akú použila v novej kolekcii oblečenia Skims.

Populárna modelka a podnikateľka Kim Kardashian posúva svoj projekt Skims na ďalšiu úroveň. Okrem toho, že postupne čoraz viac rozširuje značku spodnej bielizne o oblečenie a obuv, vymyslela si netradičný spôsob propagácie nových produktov, ktorý zaujme aj toho, kto doteraz nikdy nerozmýšľal nad tým, že by chcel alebo mohol vlastniť model úspešnej influencerky.

Na Twitteri sa pochválila fotografiami svojho Lamborghini Urus, ktoré dala zabaliť do úplne nového dizajnu. Karosériu totiž zdobí rovnaká plyšová látka, akú použila na celú najnovšiu kolekciu. Rovnako vyzdobila aj interiér vrátane palubnej dosky či volantu. Na záver sa už stačilo postaviť pred auto a netradičné promo je na svete.

Značka Skims predáva tvarovaciu bielizeň aj oblečenie na bežné nosenie a snaží sa propagovať pohodlnosť a dostupnosť pre ženy všetkých veľkostí aj tvarov. Podnikateľka Kim Kardashian predstavila prvé modely v roku 2019. 

Odporúčané
Kanye West randí s Irinou Shayk. Na narodeniny si s ňou užíval vo Francúzsku, zatiaľ čo mu Kim Kardashian verejne gratulovala Kanye West randí s Irinou Shayk. Na narodeniny si s ňou užíval vo Francúzsku, zatiaľ čo mu Kim Kardashian verejne gratulovala 9. júna 2021, 22:23

Kim nedávno požiadala o rozvod s raperom Kanyem Westom. „Myslím si, že si zaslúži niekoho, kto môže podporiť každý jeho krok, nasledovať ho kdekoľvek a presťahovať sa do Wyomingu. Ja to nemôžem urobiť,“ povedala instagramová influencerka pre Independent. 

Kanye West si medzičasom našiel novú známosť, podľa TMZ randí s modelkou Irinou Shayk. 

Domov
Zdieľať
Diskusia