Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2021, 22:23
Čas čítania 0:45
Adam Novosad

Kanye West randí s Irinou Shayk. Na narodeniny si s ňou užíval vo Francúzsku, zatiaľ čo mu Kim Kardashian verejne gratulovala

Kanye West randí s Irinou Shayk. Na narodeniny si s ňou užíval vo Francúzsku, zatiaľ čo mu Kim Kardashian verejne gratulovala
Zdroj: Andreas Rentz/Getty Images
NEWS KANYE WEST KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Raper sa rozvádza s Kim Kardashian, a tak na predchádzajúci vzťah zabúda po boku Iriny Shayk.

Manželstvo Kanyeho Westa s Kim Kardashian stroskotalo, a tak teraz obaja hľadajú šťastie na nových miestach. Samotná Kim v predposlednej časti reality šou Keeping Up with the Kardashians priznala, že Kanye si podľa nej zaslúži partnerku, ktorá ho bude vo všetkom podporovať a nasledovať, kam bude potrebovať, informuje TMZ.

Kanye si zrejme zo svojho predchádzajúceho vzťahu príliš ťažkú hlavu nerobí, pretože svoje 44. narodeniny šiel osláviť za oceán do Európy. Zakotvil v luxusnom rezorte vo francúzskom regióne Provensálsko, kde však čas netrávil osamote, ale so známou tvárou.

kanye west
Zdroj: TASR, Instagram

Spoločnosť mu robila supermodelka Irina Shayk, s ktorou sa podľa informácií bulvárneho portálu TMZ prechádzali po rezorte, a to nielen s kamarátmi, ale aj osamote ako dvojica.

Portál tvrdí, že medzi Kanyem a Irinou preskočila iskra, ale vraj zatiaľ nevedia, ako seriózne chcú vnímať svoj vzťah. Zrejme až v budúcich týždňoch či mesiacoch verejnosť zistí, či sa rozhodli svoj vzťah posunúť o úroveň vyššie.

Odporúčané
Množstvo ľudí sa po karanténe odmieta vrátiť do práce, lebo začali obchodovať s kryptomenami Množstvo ľudí sa po karanténe odmieta vrátiť do práce, lebo začali obchodovať s kryptomenami 9. júna 2021, 17:11

Medzitým si Kanye vyslúžil verejné blahoželanie k narodeninám od Kim Kardashian, ktorá mu odkázala, že ho miluje na celý život. Ona zatiaľ nový objav nepredstavila, a tak ani nevedno, či sa vybrala hľadať muža, ktorý by zaplnil miesto po raperovi. Bola to pritom práve Kim, ktorá vyplnila potrebné dokumenty a požiadala o rozvod.

Domov
Zdieľať
Diskusia