Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2021, 10:08
Čas čítania 3:27
Dominik Vetrák

E3 – najväčšia herná výstava je po dvoch rokoch späť. Na ktoré herné odhalenia a trailery sa môžeme tešiť?

E3 – najväčšia herná výstava je po dvoch rokoch späť. Na ktoré herné odhalenia a trailery sa môžeme tešiť?
Zdroj: Bethesda/Square Enix
TECH E3
Uložiť Uložené

Herní vývojári nezaháľajú ani počas pandémie. Môžeme sa tešiť na obrovské herné prekvapenia?

Uvidíme na E3 2021 God of War 2? A čo remake hry Silent Hill či Metal Gear Solid? Ohlási Xbox nové štúdiá, predstavia novú Forzu či gameplay z hry Hellblade 2? E3 2021 sa vracia po minuloročnej pauze spôsobenej viacerými problémami organizátorov, ktorých okrem covidu trápili aj uniknuté osobné informácie novinárov a ďalšia kritika výstavy E3.

Minulý rok nám dokázal, že leto bez E3 nie je to pravé orechové. Namiesto týždňa s množstvom prezentácií sme sa dočkali roztrúsených herných oznámení a trailerov naprieč celým letom. Bolo to nesústredené a vytratil sa „hype“ faktor.

A aj keď sa vraciame ku klasickému E3 formátu, musíme myslieť na to, že pandémia pokazila plány každého jedného vývojára a vydavateľa. Hry, ktoré by si teda tento rok na E3 čakal, sa možno neukážu, keďže ich vývoj sa extrémne spomalil. 

Odporúčané
Recenzia: Ratchet & Clank: Rift Apart – je to skutočne najkrajšia hra na svete, na ktorú sa nechytá nič iné? Recenzia: Ratchet & Clank: Rift Apart – je to skutočne najkrajšia hra na svete, na ktorú sa nechytá nič iné? 8. júna 2021, 16:00

Battlefield 6 – streda 9. 6. o 16.00 h

DICE robí na Battlefielde 6 už niekoľko rokov a podľa všetkého pôjde o najambicióznejší diel série. My by sme stále preferovali Bad Company 3, ale tešíme sa aj na nový Battlefield. Podľa všetkého by sa mal odohrávať v súčasnosti, respektíve v blízkej budúcnosti. 

Summer Game Fest Kickoff Live! – štvrtok 10. 6. o 20.00 h

Geoff Keighley, moderátor a tvorca The Game Awards a v posledných dvoch rokoch aj prezentácie Gamescom, si tiež pripravil vlastnú konferenciu. Ukázať by mal 30 hier z rôznych žánrov a celkom nahlas sa špekuluje, že to bude práve tu, kde uvidíme odhalenie Elden Ringu, dlho pripravovanej hry od štúdia From Software (Dark Souls, Bloodborne, Sekiro).

Elden Ring je jedna z najočakávanejších hier posledných rokov, takže sa tento stream oplatí sledovať už len preto. Navyše je možné, že tu uvidíme aj Death Stranding Extended Edition, teda PS5 verziu úžasnej Kojimovej hry s novým obsahom.

Domov
Zdieľať
Diskusia