Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2021, 6:38
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Vo Far Cry 6 budeš odpaľovať rakety z chrbta a ovládať krokodíla či psíka bez dvoch nôh. Sleduj bláznivé gameplay zábery

Vo Far Cry 6 budeš odpaľovať rakety z chrbta a ovládať krokodíla či psíka bez dvoch nôh. Sleduj bláznivé gameplay zábery
Zdroj: Ubisoft
TECH FAR CRY 6
Uložiť Uložené

Far Cry 6 sa bude odohrávať na Kube. Toto sú prvé gameplay zábery, môžeme sa tešiť na šialenú zábavu v open-world hre od Ubisoftu.

Far Cry 6 sa odohráva vo fiktívnej ostrovnej krajine Yara, ktorú riadi diktátor a šéf drogových kartelov Anton Castillo. Stvárnil ho Giancarlo Esposito, ktorého poznáš ako Gusa Fringa z Breaking Bad či Better Call Saul.

Castillo vládne ostrovu so svojím synom Diegom a aj napriek tomu, že Ubisoft tvrdí, že hra v sebe neskrýva politický komentár, je jasné, že ostrov Yara je hernou verziou Kuby a tamojšej spoločenskej aj politickej situácie.

Odporúčané
Sleduj epické zábery z Horizon: Forbbiden West pre PS5. Toto je skutočná next-gen grafika Sleduj epické zábery z Horizon: Forbbiden West pre PS5. Toto je skutočná next-gen grafika 28. mája 2021, 12:05

Hrať budeš za hrdinu Daniho Rojasa, respektíve hrdinku Dani Rojas, keďže hra ti umožní vybrať si pohlavie postavy. V príbehu sa postavíš na čelo revolúcie a budeš bojovať proti krutému diktátorovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia