Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2021, 19:54
Čas čítania 0:23
Daniel Mikolášik

Odsúdili 15-ročného školáka z Liptova, ktorý pre 120 eur surovo zavraždil dôchodcu. Dostal 9 rokov

NEWS POLÍCIA SR VRAŽDY
Uložiť Uložené

Mladík v októbri minulého roka vošiel do domu 82-ročného dôchodcu a dobodal ho.

Okresný súd (OS) v Žiline vymeral vo štvrtok 15-ročnému Maximovi za obzvlášť závažný zločin vraždy nepodmienečný trest odňatia slobody deväť rokov. Podľa obžaloby zavraždil minulý rok v októbri v liptovskej obci Jamník 82-ročného dôchodcu Viliama.

Odporúčané
Tínedžeri v uniforme? Minimálny vek na vstup do polície by sa mohol znížiť na 18 rokov, tvrdí policajný prezident Tínedžeri v uniforme? Minimálny vek na vstup do polície by sa mohol znížiť na 18 rokov, tvrdí policajný prezident 15. mája 2021, 14:07

Trest si odpyká v ústave na výkon trestu odňatia slobody pre mladistvých. Podľa obžaloby vošiel 15-ročný Maxim s cieľom kradnúť do rodinného domu v obci Jamník v okrese Liptovský Mikuláš. Celý krvavý incident sa odohral v októbri minulého roka.

Na mieste činu opakovane bodal 82-ročného dôchodcu a spôsobil mu zranenia, ktorým na mieste podľahol. Následne odcudzil finančnú hotovosť vo výške najmenej 120 eur a z miesta ušiel.

odsúdený mladík Maxim
Zdroj: Facebook (pz)
Domov
Zdieľať
Diskusia