Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2021, 17:47
Čas čítania 0:49
Adam Novosad

Matovič ignoruje pozvania do debát, Kovačič ho zavolal cez komentár na Facebooku: Telefonické, SMS aj osobné pokusy boli neúspešné

POLITIKA IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Minister financií si v posledných mesiacoch podľa všetkého nevedel nájsť čas na televíznu debatu.

Takto pred rokom sedel Igor Matovič v maskérni televízie Markíza, kam prišiel diskutovať ako predseda slovenskej vlády po viac ako mesiaci od nástupu do funkcie.

Matovič sa vo všeobecnosti často objavoval v diskusných reláciách, lenže postupom času sa čoraz viac spolieha na komunikáciu cez svoj vlastný profil na Facebooku či tlačové konferencie (často bez možnosti otázok) a moderovaným debatám sa vyhýba.

Odporúčané
Nakúpil som kryptomeny a teraz som stratil vyše 30 % svojich peňazí. Slováci doplácajú na Elona Muska, Čínu aj paniku investorov Nakúpil som kryptomeny a teraz som stratil vyše 30 % svojich peňazí. Slováci doplácajú na Elona Muska, Čínu aj paniku investorov 19. mája 2021, 14:30

Dnes ako minister financií zdieľal na svojom facebookovom profile spomienku spred roka, kde sa nechal odfotiť, ako pracovníčke v maskérni spomínanej televízie zanechal milý odkaz v podobe srdiečka nakresleného rúžom na zrkadle. „Mesiac si tam vraj srdiečko nechali,“ okomentoval svoj príspevok, čo využil moderátor televízie Markíza Michal Kovačič.

Domov
Zdieľať
Diskusia