Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2021, 6:27
Čas čítania 1:27
Richard Bonde

Clubhouse pre Android prichádza už aj na Slovensko. Vývojár sľubuje, že to bude ešte tento týždeň

Clubhouse pre Android prichádza už aj na Slovensko. Vývojár sľubuje, že to bude ešte tento týždeň
Zdroj: Clubhouse
TECH ANDROIDY CLUBHOUSE
Uložiť Uložené

Pre šírenie androidových aplikácií našťastie hranice zatvorené nie sú.

Nedávno sme informovali o tom, že novodobá sociálna sieť Clubhouse sa rozširuje aj na platformu Android. Po vyše roku fungovania len na iPhonoch zverejnili vývojári apky Clubhouse oslavný tweet – môžu sa mu tešiť najmä nadšenci tejto novodobej sociálnej siete, ktorí iPhone nevlastnia a namiesto toho používajú konkurenčný smartfón s Androidom. Aplikácia Clubhouse sa totiž už tento týždeň oficiálne chystá prejsť aj na novú platformu.

Odporúčané
Clubhouse sa rozširuje. Začína fungovať už aj na Androidoch Clubhouse sa rozširuje. Začína fungovať už aj na Androidoch 11. mája 2021, 6:43

Podľa tweetu od samotných vývojárov Clubhousu je najneskorší možný termín vydania androidovej verzie tento piatok, teda 21. máj, popoludní. Nie je však vylúčené, že bude k dispozícii na stiahnutie už o pár hodín alebo dní skôr.

Už zajtra sa apka Clubhouse rozšíri do Japonska, Brazílie a Ruska, v priebehu týždňa bude postupne pribúdať do ďalších krajín sveta a najneskôr v piatok popoludní bude pre Android dostupná celosvetovo.

Vzhľadom na princíp, akým Clubhouse funguje, však treba myslieť aj na to, že inštalácia na zariadenie s Androidom ešte neznamená, že sa k nej dostane každý. Na prihlásenie sa do sveta sociálnej siete sú stále potrebné pozvánky, ktoré sa dajú získať len od jej doterajších používateľov, vždy však najviac po jednom.

Domov
Zdieľať
Diskusia