Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
17. mája 2021 o 7:23
Čas čítania 0:32
Kamila Šebestová

Fastfoodová sieť Shake Shack ponúka zaočkovaným zákazníkom hranolky zadarmo

Fastfoodová sieť Shake Shack ponúka zaočkovaným zákazníkom hranolky zadarmo
Zdroj: Unsplash/Somia Lone/volně k užití
NEWS KORONAVÍRUS OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Prevádzkovatelia chcú týmto krokom podnietiť ľudí, aby išli na očkovanie proti koronavírusu.

Milovníci fastfoodovej sieťe Shake Shack v New Yorku si prídu na svoje. Prevádzkovatelia každému zaočkovanému zákazníkovi sľúbili hranolky zadarmo. Podľa portálu Hypebeast majitelia Shake Shacku spojili sily s newyorským starostom. Spoločnou iniciatívou chcú presvedčiť obyvateľov New Yorku, aby sa išli dať očkovať. 

Pokiaľ im v prevádzke ukážu zákazníci platný vakcinačný pas, dostanú zadarmo kučeravé hranolky buď ako samostatné jedlo, alebo ako prílohu. Tí, ktorí sa dajú zaočkovať v New Yorku, dokonca dostanú zadarmo burger. Táto ponuka pre obyvateľov New Yorku platí do 12. júna. 

Počet zaočkovaných postupne rastie, denne v Spojených štátoch amerických zaočkujú milióny obyvateľov. Po vakcinácii je v USA už 121 miliónov ľudí, čo je okolo 36 percent americkej populácie. Napriek tomu však je veľa ľudí, ktorí vakcínu odmietajú. Preto sa k očkovaniu proti ochoreniu covid-19 snažia obyvateľov USA okrem politikov motivovať aj influenceri či podnikatelia. 

Odporúčané
Vďaka očkovaniu proti covidu-19 je oveľa menej nakazených aj mŕtvych, dokazuje talianska štúdia Vďaka očkovaniu proti covidu-19 je oveľa menej nakazených aj mŕtvych, dokazuje talianska štúdia 16. mája 2021 o 11:23
Domov
Zdieľať
Diskusia