Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2021, 6:20
Čas čítania 0:53
Tímea Krauszová

Voskové figuríny princa Harryho a Meghan presunuli medzi celebrity, vraj to odráža ich odchod z kráľovskej rodiny

Voskové figuríny princa Harryho a Meghan presunuli medzi celebrity, vraj to odráža ich odchod z kráľovskej rodiny
Zdroj: Getty Images/Chris Jackson
OSOBNOSTI MEGHAN MARKLE PRINC HARRY
Uložiť Uložené

Múzeum Madame Tussauds v Londýne prenieslo figuríny z kráľovskej miestnosti inam.

V múzeu Madame Tussauds sa rozhodli presunúť figuríny princa Harryho a jeho manželky Meghan Markle do novej zóny s názvom Awards Party, informuje CNN. Svoje rozhodnutie odôvodnili tým, že toto umiestnenie odráža odchod páru z Frogmoru do Hollywoodu. Zmena prichádza viac ako rok po tom, čo Harry a Meghan svetu oznámili, že sa vzdajú svojej úlohy vysokopostavených členov kráľovskej rodiny a budú pracovať, aby sa stali finančne nezávislými.

Na snímke sú voskové figuríny členov kráľovskej rodiny v múzeu voskových figurín Madame Tussauds v Londýne 9. januára 2020. Zľava figurína princa Harryho, jeho manželky Meghan, vojvodkyne z Essexu, kráľovnej Alžbety II., princa Philipa, princa Williama a jeho manželky Kate.
Na snímke sú voskové figuríny členov kráľovskej rodiny v múzeu voskových figurín Madame Tussauds v Londýne 9. januára 2020. Zľava figurína princa Harryho, jeho manželky Meghan, vojvodkyne z Essexu, kráľovnej Alžbety II., princa Philipa, princa Williama a jeho manželky Kate. Zdroj: TASR/AP

Hollywoodske hviezdy s modrou krvou

Po tom, čo sa Harry a Meghan vzdali kráľovských privilégií a povinností a presťahovali sa do USA, nastal v známom múzeu voskových figurín čas na zmenu. Najskôr ich figuríny v januári 2020 odsunuli ďalej od kráľovnej, teraz ich presunuli na úplne iné miesto s názvom Awards Party. V tej sa nachádzajú figuríny celebrít ako Priyanka Chopra Jonas,  Brad Pitt, Dwayne Johnson alebo Nicole Kidman.

Odporúčané
Meghan potratila a myslela na samovraždu, na Harryho vrieskal brat. Toto sú 4 najšokujúcejšie odhalenia z dokumentu Harry a Meghan Meghan potratila a myslela na samovraždu, na Harryho vrieskal brat. Toto sú 4 najšokujúcejšie odhalenia z dokumentu Harry a Meghan 16. decembra 2022, 10:00

Podľa slov manažéra múzea figuríny Harryho a Meghan presunuli k ich „hollywoodskym kamarátom“, čo odráža ich nový spoločenský status. Pridali sa síce k špičkovej smotánke, no zároveň sú úplne odrezaní od kráľovských príbuzných.

Harry a Meghan podpísali niekoľko zmlúv s firmami, ako sú Netflix či Apple. Prijali pozvanie do relácie Oprah Winfreyovej, Harry sa objavil ako hosť v známom podcaste Armchair Expert a vo všeobecnosti sa pre svoje aktivity naozaj viac ponášajú na známe celebrity. Je preto prirodzené, že už ani ich podobizne nie sú súčasťou windsorskej dynastie. 

Odporúčané
Diana aj Meghan chceli byť nezávislé a robiť veci samy za seba, no to sa nepáči kráľovskej rodine (Rozhovor) Diana aj Meghan chceli byť nezávislé a robiť veci samy za seba, no to sa nepáči kráľovskej rodine (Rozhovor) 11. marca 2021, 16:34
Domov
Zdieľať
Diskusia