Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2021, 19:52
Čas čítania 0:43
Jakub Paulík

Matovič dostal na narodeniny kyticu ruží. „Ste náš bojovník a človek s veľkým, ľudským srdcom,“ odkázala mu jeho fanúšička

POLITIKA IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Na expremiéra Igora Matoviča si spomenuli aj občania.

Bývalý predseda vlády a súčasný minister financií Igor Matovič dnes oslavuje 48 rokov. Jeho nástenku na Facebooku od rána zaplavujú komentáre s blahoprianiami od fanúšikov. Podvečer sa Matovič vo svojom statuse pochválil, že dvojica neznámych žien mu darovala obrovskú kyticu ruží. Tie ho vraj čakali pri východe z ministerstva financií.

Jednu sme po ružičke podelili krajším polovičkám na ministerstve financií... a druhých 111 ruží putuje mojim láskam domácim... a Vám, žienky dobrodinky, VEĽKÉ ĎAKUJEM,“ napísal.

K darovaným ružiam sa prihlásila v komentároch jedna používateľka. Napísala, že ich bývalému premiérovi spoločne s druhou ženou darovali, pretože si ho vážia a majú ho rady. „Ste náš bojovník a človek s veľkým, ľudským srdcom. Ste naša nádej v lepší, dôstojnejší život a budúcnosť, ĎAKUJEME, ŽE STE,“ napísala v komentári.

FB
FB Zdroj: FB

Na sociálnej sieti mu pogratuloval aj poslanec Peter Vons (OĽaNO) či poslanec Peter Pollák mladší (OĽaNO). „Prajem ti všetko najlepšie k tvojim narodeninám, Igor. Prajem ti, aby ti tvoja nekonečná energia a motivácia spraviť z našej krajiny lepšie miesto pre život nikdy nedošla,zablahoželal Matovičovi. Narodeniny expremiér oslávil aj s obrovským veterníkom, o ktorý sa podelil s poslancami z OĽaNO.

Domov
Zdieľať
Diskusia