Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. mája 2021, 10:30
Čas čítania 1:57
Richard Balog

Rytmus v outfite za 60 000 eur či hriešna Petra Macková. Za takéto kúsky by sa nehanbili ani šejkovia v Dubaji

Rytmus v outfite za 60 000 eur či hriešna Petra Macková. Za takéto kúsky by sa nehanbili ani šejkovia v Dubaji
Zdroj: Instagram/@pepamack & @rytmusking
MÓDA OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Zástupcovia starej aj novej školy rapu, modelky či influencerky, pre ktoré móda už dávno nie je len hobby. Nájdeš inšpiráciu v ich outfitoch z posledného obdobia?

Približne v polovici apríla sa na našom území po vyše štyroch mesiacoch strávených takmer výhradne v domácom prostredí konečne uvoľnili protipandemické opatrenia, čo využili aj známe tváre, ktoré poctivo prevetrali svoje šatníky pri natáčaní nových videoklipov aj počas výletov alebo prechádzok v uličkách mesta. 

Na základe toho sme pripravili aj dnešný článok, v ktorom nájdeš 10 najzaujímavejších outfitov v podaní Rytmusa, Zaya, YAKSHU, ale aj Petry Mackovej či Michaely Kocianovej za uplynulé jarné týždne. Ako to už býva pri obdobných súhrnoch zo slovenských a českých ulíc zvykom, aj tentoraz je na čo sa pozerať a inšpirácia je povolená. 

Odporúčané
Vybrali sme kraťasy, s ktorými zaboduješ počas tohtoročného leta. Toto je 5 tipov pre mužov aj ženy Vybrali sme kraťasy, s ktorými zaboduješ počas tohtoročného leta. Toto je 5 tipov pre mužov aj ženy 6. mája 2021, 14:57

Úvod dnešného výberu patrí Rytmusovi, ktorý vo videoklipe ku skladbe Kool G Rap s Lokom Lokom vytiahol all Versace look a dokonale dotvoril  mafiánsku atmosféru. Podľa raperových slov má tento outfit vrátane šperkov a hodiniek Rolex hodnotu 60 000 eur.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @rytmusking

Novú hudbu nám už o niekoľko dní predstaví aj Zayo v podobe albumu s názvom WASSUP!, na ktorý dodali svoje slohy aj Samey, Ben Cristovao či Dalyb. Na fotografii má košický raper oblečené tričko a páperovú bundu Dior s teniskami Converse.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zayo (@hahacrewzayo)

Zaujímavý outfit za viac ako 10 000 eur predviedol aj YAKSHA, ktorý vsadil na kombináciu kúskov od značiek Off-White™, Louis Vuitton, Gucci, Adidas Originals a na zápästí mu nechýbajú ani hodinky Rolex.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by hey YAKSHA wyd?! (@yak.sha)

Čierna kožená bunda značky FORMY Studio a slnečné okuliare so zlatým logom Versace. Na túto kombináciu vsadil PIL C počas chladnej jarnej noci a urobil dobre.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PIL C (@pil_c)

Prvú polovicu dnešného článku uzatvárame sériou high-endových outfitov, v ktorých sa predviedol Fobia Kid na stránkach slovenského magazínu FEMINITY.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @fobia_kid

Odporúčané
Pavol Dendis, LAFORMELA aj Michael Kováčik. Vybrali sme najzaujímavejšie kolekcie jeseň/zima 2021 od domácich návrhárov Pavol Dendis, LAFORMELA aj Michael Kováčik. Vybrali sme najzaujímavejšie kolekcie jeseň/zima 2021 od domácich návrhárov 4. mája 2021, 17:20

Monika Marešová patrí medzi najštýlovejšie Češky a o svojom vycibrenom módnom vkuse nás naposledy presvedčila týmto sofistikovaným outfitom. Ak v šatníku ešte nemáš nadrozmerné čierne sako, naprav to.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova)

Športovo-elegantná kombinácia, ktorá funguje viac ako dobre. Michaela Kocianová pre ELLE Czech.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Michaela Kocianova (@michaelakocianova)

Príchod teplého počasia si v apríli vychutnala aj Daniela Peštová. Česká modelka vsadila napríklad aj na ľahké kúsky značiek Zimmermann a Alice & Olivia.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Karolína Kurková si módu užíva plnými dúškami aj počas tehotenstva a my musíme uznať, že v tomto outfite vyzerá skvelo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Najpopulárnejšia módna influencerka zo Slovenska nás dostane prakticky každým svojím outfitom a táto kombinácia krátkeho topu s elegantnými nohavicami nie je výnimkou. Petra Macková to jednoducho vie. Mimochodom, vrchný diel je značky Orseund Iris a spodný pochádza od značky Les Coyotes de Paris.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Odporúčané
Móda Refresher: Vychutnaj si najlepšie outfity zo slovenských a českých ulíc za uplynulý mesiac Móda Refresher: Vychutnaj si najlepšie outfity zo slovenských a českých ulíc za uplynulý mesiac 2. mája 2021, 13:31
Domov
Zdieľať
Diskusia