Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2021, 13:31
Čas čítania 2:29
Richard Balog

Móda Refresher: Vychutnaj si najlepšie outfity zo slovenských a českých ulíc za uplynulý mesiac

Móda Refresher: Vychutnaj si najlepšie outfity zo slovenských a českých ulíc za uplynulý mesiac
Zdroj: REFRESHER
MÓDA
Uložiť Uložené

Ľahké jarné kombinácie, ale aj škandinávsky minimalizmus. Ženy z našich končín majú aktuálne módne trendy v malíčku.

O tom, že Slovenky a Češky majú aktuálne módne trendy v malíčku, už nikto nepochybuje. Pravidelne nás o tom presviedčajú aj na sociálnych sieťach, kde denne pridávajú fotografie zaujímavých outfitov. 

Inak to nebolo ani v priebehu uplynulého mesiaca, keď k nám konečne zavítala jar a v uliciach sme teda videli množstvo sviežich jarných kombinácií. Toto je 10 + 1 najzaujímavejších outfitov z domáceho prostredia.

Tešiť sa môžeš na Petru Mackovú, Karolínu Mališovú, ale aj Andy Csingerovú či Moniku Marešovú, ktorá ťa tentoraz presvedčí o tom, že pyžamo môžeš nosiť aj inde než v spálni. Bonusom je mužský outfit v podaní českého stylistu Filipa Vaněka, ktorý s ľahkosťou vyskladáš aj z kúskov zo svojho šatníka. 

Odporúčané
Obleč sa po vzore módnych influenceriek za zlomok pôvodnej ceny. Ich drahé outfity sme prerobili do lacnejších verzií   Obleč sa po vzore módnych influenceriek za zlomok pôvodnej ceny. Ich drahé outfity sme prerobili do lacnejších verzií 18. apríla 2021, 11:05

Monika – @monikamaresova 

košeľa & nohavice: Proenza Schouler

Manželka najznámejšieho českého moderátora si nás tentoraz získala v ľahkých kúskoch značky Proenza Schouler, ktoré sú vhodné do ulíc, ale aj na doma. Menej je niekedy viac a Monika to veľmi dobre vie. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova)

Zuzana – @zuzanastraska

bunda: Isabel Marant, džínsy: Zara, tenisky: Nike x Comme des Garcons, kabelka: Loewe

Približne takto si predstavujeme dokonalý jarný outfit. Trendy kombinácia zvonových džínsov s ľahkou batikovanou bundou a teniskami nás dostala a veríme, že bude inšpiráciou aj pre teba. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ZUZANA N. STRASKA (@zuzanastraska)

Alexandra – @alexsedlackova

sukňa: Mango 

Alex patrí medzi naše obľúbené módne influencerky z Českej republiky a pri pohľade na záber nižšie pochopíš prečo. Sofistikovaný a zároveň sexi outfit, ktorý môžeš vytiahnuť prakticky kamkoľvek. 

Domov
Zdieľať
Diskusia