Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2021, 11:05
Čas čítania 2:35
Richard Balog

Obleč sa po vzore módnych influenceriek za zlomok pôvodnej ceny. Ich drahé outfity sme prerobili do lacnejších verzií

Obleč sa po vzore módnych influenceriek za zlomok pôvodnej ceny. Ich drahé outfity sme prerobili do lacnejších verzií
Zdroj: Instagram/@pepamack, @xeniaadonts & @veronicaferraro
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

6 outfitov, ktorými sa môžeš inšpirovať.

Sociálne siete a obzvlášť Instagram sú nevyčerpateľnou zásobárňou módnej inšpirácie. S trochou vkusu nájdeš zaujímavý outfit v priebehu sekúnd. Často však môžeš naraziť na problém, že jednotlivé modely sú z dielní známych značiek a ich cenovka ťa hneď odradí.

Je úplne normálne, že si pravidelne nekupuješ high-end oblečenie tak ako tvoj obľúbený interpret či influencer, a jednoduchšie je hľadať cenovo dostupné alternatívy než nakupovať nekvalitné napodobeniny

Značky ako COS, Massimo Dutti, H&M alebo Zara vždy veľmi rýchlo reagujú na súčasné módne trendy a v ich ponuke tak nájdeš všetko, na čo si spomenieš. Samozrejme, neodporúčame to s obdobnými neuváženými nákupmi preháňať a radšej stav na nadčasové modely, ktoré môžeš nosiť aj niekoľko sezón. 

V rovnakom duchu sme vybrali aj 6 jarných outfitov v podaní známych módnych influenceriek a prerobili sme ich do lacnejších verzií

Odporúčané
Je mladá, atraktívna a módu má v malíčku. Zoznám sa s Veronicou Ferraro, ktorej bezchybné outfity si zamiluješ Je mladá, atraktívna a módu má v malíčku. Zoznám sa s Veronicou Ferraro, ktorej bezchybné outfity si zamiluješ 11. apríla 2021, 15:45

Petra Macková  @pepamack

Na úvod sme vybrali minimalistický outfit v podaní najsledovanejšej módnej influencerky zo Slovenska, ktorému dominuje svetlosivý trenčkot od značky NEHERA s cenovkou okolo 900 eur. Petra ho doplnila klasickými čiernymi nohavicami bassike, oválnymi slnečnými okuliarmi s hrubým rámom a teniskami Adidas Originals x Prada. Tie získala cez spoluprácu so značkou. 

Celkovú cenu tohto outfitu odhadujeme na niečo vyše 2 500 eur vrátane tenisiek. Vizuálne zaujímavé alternatívy sme našli za zlomok ich ceny.

Outfity influenceriek
Zdroj: COS / Zara / Uterqüe

Tričko – COS – 29 €

Kabát – Zara – 59,95 €

Nohavice – Uterqüe – 89 €

Slnečné okuliare – COS x Yuma – 99 €


Xenia Adonts @xeniaadonts 

Z úplne inej kategórie je outfit od Xenie Adonts. Členka európskeho výberu magazínu Forbes 30 pod 30 si nedávnu prechádzku prázdnymi ulicami Paríža vychutnávala v modeloch z aktuálnej kolekcie jar/leto od módneho domu Louis Vuitton a vyzerala skvelo.

My sme túto luxusnú čierno-bielu kombináciu so zlatými akcentmi zachovali, akurát sme ju nahradili cenovo dostupnejšími alternatívami, ktorých výsledný efekt bude minimálne rovnako zaujímavý. 

Outfity influenceriek
Zdroj: Zara / By Malene Birger / Maje / Uterqüe

Košeľa – Zara – 19,95 €

Sukňa – Maje – 150 €

Topánky – Uterqüe – 189 €

Kabelka – By Malene Birger – 335 €


Camila Coelho  @camilacoelho

33-ročná rodáčka z Brazílie, ktorej módny vkus už uchvátil takmer 9 miliónov sledovateľov na Instagrame, si posledné dni vychutnávala vo voľných džínsoch s dierami, krátkom žltom tope a ako vrchnú vrstvu zvolila ľahký kabát talianskej značky Sportmax s cenou 450 eur. Prešívaná kabelka zo syntetických materiálov je dielom návrhárov Maison Margiela. 

Ten sme v rámci cenovo dostupnejšej alternatívy tohto outfitu vynechali, keďže sa nám nepodarilo nájsť lacnejší variant. Dizajnérske džínsy a top sme nahradili jednoduchými modelmi zo Zary, ktoré si v každom ženskom šatníku určite nájdu svoje miesto. 

Outfity influenceriek
Zdroj: Zara / Sportmax

Top – Zara – 12,95 €

Džínsy – Zara – 25,95 €

Odporúčané
Začína sa nová éra módnych spoluprác? Sleduj premiéru Gucci x Balenciaga Začína sa nová éra módnych spoluprác? Sleduj premiéru Gucci x Balenciaga 16. apríla 2021, 16:33

Veronica Ferraro — @veronicaferraro

Táto atraktívna Talianka si získala naše srdcia najmä vďaka outfitom, v ktorých kombinuje high-end módu s prvkami streetwearu. Na zábere nižšie má oblečený grafický sveter na gombíky z dielne Loewe za vyše 1 100 eur, ktorý je nosným prvkom celého outfitu, a doplnila ho širokými džínsami Levi's, kabelkou Louis Vuitton a veľmi populárnymi teniskami Nike Dunk. 

Tie sú aj súčasťou nášho výberu, keďže nahradiť ich iným variantom nie je príliš možné, no pri výbere kardigánu sme ušetrili takmer 1 000 eur. Pokiaľ ide o džínsy, rozhodli sme sa pre nadčasovú alternatívu s logom COS, základný biely top je zo Zary. 

Outfity influenceriek
Zdroj: Zara / Uterqüe / COS / Nike

Top – Zara – 9,95 €

Džínsy – COS – 79 €

Sveter – Uterqüe – 139 € 

Tenisky – Nike – 200 €


Marie von Behrens — @mvb

Táto nemecká rodáčka žije už dlhší čas v New Yorku, odkiaľ nás pravidelne zásobuje svojimi nadčasovými outfitmi v minimalistickom štýle. Naposledy sme doslova padli do kolien z jednoduchej kombinácie modelov módneho domu Louis Vuitton s elegantnou obuvou, ktorá je tento rok v kurze a nemala by chýbať ani v tvojej zbierke. 

Tieto high-end modely sme vymenili za oveľa lacnejšie alternatívy od Massimo Dutti, COS, Uterqüe a Zara, vďaka ktorým ušetríš stovky eur a stále budeš vyzerať štýlovo. 

Obleč sa po vzore módnych influenceriek za zlomok pôvodnej ceny. Ich drahé outfity sme prerobili do lacnejších verzií
Zdroj: Zara / Massimo Dutti / Uterqüe

Sako – Zara – 39,95 €

Krátke nohavice – Massimo Dutti – 49,95 €

Kabelka – Massimo Dutti – 129 €

Topánky – Uterqüe – 129 €


Leonie Hanne — @leoniehanne

Záver dnešného výberu patrí rodáčke z Hamburgu, ktorú na Instagrame sleduje už viac ako 3 milióny ľudí a svojím módnym vkusom inšpiruje aj teba. Leonie naplno využila chvíľkové oteplenie a zo šatníka vytiahla nadrozmerné svetlé sako a nohavice značky Sundarbay v hodnote približne 400 eur, športovú podprsenku CELINE, vzorované slnečné okuliare od RSF a kabelku z dielne BOYY za viac ako 1 000 eur. 

Výsledná suma za tento outfit sa blíži k hranici 3 000 eur, no nám sa ho podarilo vyskladať za zlomok tejto ceny a vyzerá skvelo. 

Outfity influenceriek
Zdroj: Zara / COS

Top – Zara – 5,95 €

Nohavice – Zara – 25,95 €

Sako – Zara – 49,95 €

Kabelka – COS – 175 €

Odporúčané
Slovenky a Češky privítali tohtoročnú jar vo veľkom štýle. Toto sú ich najlepšie outfity za uplynulý mesiac   Slovenky a Češky privítali tohtoročnú jar vo veľkom štýle. Toto sú ich najlepšie outfity za uplynulý mesiac 2. apríla 2021, 12:22
Domov
Zdieľať
Diskusia