Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2021, 15:45
Čas čítania 2:34
Richard Balog

Je mladá, atraktívna a módu má v malíčku. Zoznám sa s Veronicou Ferraro, ktorej bezchybné outfity si zamiluješ

Je mladá, atraktívna a módu má v malíčku. Zoznám sa s Veronicou Ferraro, ktorej bezchybné outfity si zamiluješ
Zdroj: Instagram / @veronicaferraro
MÓDA
Uložiť Uložené

Približne takto si predstavujeme ženské outfity v roku 2021.

Naše srdcia si v poslednom čase získala Veronica Ferraro, ktorej bezchybné outfity z milánskych ulíc dozaista zaujmú mužov aj ženy. 

Čoskoro 34-ročná plavovláska začínala, rovnako ako jej blízka priateľka Chiara Ferragni, s blogovaním, vďaka čomu nechýbala na žiadnom týždni módy a sledovala aktuálne trendy. S príchodom Instagramu postupne spolupracovala s rôznymi viac či menej známymi značkami, čo platí do dnešného dňa, keď high-end kúsky dopĺňa o tie základné, ktoré nájdeš v každom obchode

Aj z tohto dôvodu sme sa rozhodli vybrať 12 najzaujímavejších outfitov v podaní atraktívnej Talianky, ktorými sa môžeš inšpirovať počas nadchádzajúcich jarných a letných týždňov. 

Odporúčané
Klasické Varsity bundy sú späť a v ponuke ich majú aj módne domy na čele so značkou Louis Vuitton    Klasické Varsity bundy sú späť a v ponuke ich majú aj módne domy na čele so značkou Louis Vuitton 7. apríla 2021, 15:20

Dokonalý príklad toho, ako málo stačí k zaujímavému outfitu, ktorý neuvidíš na každej žene. Obyčajné krátke tričko a svetlé džínsy s vysokým pásom doplníš o vzorovaný vrchný diel, v tomto prípade o kvetinové sako Gucci a kontrastnú kabelku Louis Vuitton. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Veronica (@veronicaferraro)

Tohtoročný apríl nezostáva nič dlžný pranostikám a zatiaľ nám prináša počasie ako na hojdačke. Obdobný ľahší kabát v neutrálnej farbe preto určite využiješ aj v najbližších týždňoch, a to nielen v kombinácii tón v tóne ako Veronica Ferraro. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Veronica (@veronicaferraro)

To isté, samozrejme, platí aj v prípade koženej bundy. Ide totiž o nadčasový kúsok, ktorý by nemal chýbať v žiadnom šatníku, a to bez ohľadu na vek či pohlavie. Do pozornosti opäť dávame aj výraznú kabelku značky Louis Vuitton. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Veronica (@veronicaferraro)

Domov
Zdieľať
Diskusia