Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2021, 7:45
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Chris Pratt bojuje s mimozemšťanmi v budúcnosti vzdialenej 30 rokov. V akčnom traileri stíhačky zrovnávajú so zemou celé mesto

Chris Pratt bojuje s mimozemšťanmi v budúcnosti vzdialenej 30 rokov. V akčnom traileri stíhačky zrovnávajú so zemou celé mesto
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY THE TOMORROW WAR
Uložiť Uložené

Akčné sci-fi The Tomorrow War predstavuje v prvých záberoch z filmu svoje postavy a štýl akcie.

Amazon odhaľuje prvé zábery z akčného sci-fi The Tomorrow War s Chrisom Prattom v hlavnej role. Nejde o plnohodnotný trailer, takže v ňom uvidíš len niekoľko záberov. Našťastie ukazujú aj akciu a na krátky moment aj výzor mimozemšťanov. 

Dej nám ukáže svet v roku 2021, do ktorého sa z ničoho nič premiestnia ľudia z roku 2051. Prišli so správou, že prehrávajú boj s mimozemskou rasou, a ak sa im nepodarí priviesť ľudí z minulosti, tento boj prehrajú.

Odporúčané
Netflix v máji rozdrví konkurenciu. Ponúkne totiž úžasné seriály a filmy, ktoré musíš vidieť Netflix v máji rozdrví konkurenciu. Ponúkne totiž úžasné seriály a filmy, ktoré musíš vidieť 28. apríla 2021, 15:30

Otázne je, prečo prišli práve do roku 2021, no možno nám to film vysvetlí. Hlavnou postavou bude učiteľ Dan Forester (Chris Pratt), ktorý sa spojí s geniálnou vedkyňou (Yvonne Strahovski) a so svojím odcudzeným otcom (J. K. Simmons), aby spoločne s ďalšími ľuďmi zachránili planétu. 

Film sme pôvodne mali vidieť v kinách, ale podobne ako snímku Without Remorse aj The Tomorrow War kúpil Amazon, takže sa ho dočkáme na Amazon Prime Video, a to už 2. júla. Režíroval ho Chris McKay (The LEGO Batman Movie). Trailer láka na poriadnu blockbusterovú zábavu s množstvom vizuálnych efektov a akcie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia