Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2021, 6:42
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

VIDEO: Muž zachránil dieťa, ktoré spadlo na koľajnice. Ešte sekundu a oboch by zrazil vlak

NEWS INDIA
Uložiť Uložené

Video z Indie zachytáva moment, keď zamestnanec železníc zachránil dieťa, ktoré spadlo údajne slepej matke na koľajnice. Pohotovú reakciu oceňuje celý svet.

Na internete sa objavilo hrozivé video z indickej železničnej stanice, ktorou prechádzala údajne slepá žena so svojím synom. Keď boli neďaleko koľajníc, chlapec sa pošmykol a spadol do priestoru, v ktorom prechádzajú vlaky. Na prípad upozornil portál CNN.

Keďže koľajnice delí od nástupišťa vysoký múr, chlapec sa z koľajiska nevedel dostať a pomôcť mu nedokázala ani matka. Veľmi pohotovo však zareagoval zamestnanec železníc, ktorý zbadal prichádzajúci vlak. Rozbehol sa smerom k chlapcovi, zachránil ho a len niekoľko stotín sekundy pred kolíziou s vlakom sa zachránil on sám.

Odporúčané
Ján Krošlák: V OĽaNO sú aj „svedkovia Igorovi“. Minimálne polovica klubu ho kritizuje, už nie je stredobodom vesmíru (Rozhovor) Ján Krošlák: V OĽaNO sú aj „svedkovia Igorovi“. Minimálne polovica klubu ho kritizuje, už nie je stredobodom vesmíru (Rozhovor) 20. apríla 2021, 15:30

Všetko zachytila miestna kamera, ktorej zábery sa rýchlo rozšírili po sociálnych sieťach. Video zverejnila samotná železničná spoločnosť, ktorá sa svojmu zamestnancovi poďakovala a nazvala ho samaritánom. Ak by muž zareagoval len o sekundu neskôr, pravdepodobne by sa mu chlapca nepodarilo zachrániť a nezachránil by sa ani on sám, keďže v situácii riskoval vlastný život.

Domov
Zdieľať
Diskusia