Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2021, 10:04
Čas čítania 0:22
Viktor Kniš

Pribudlo ďalších 60 obetí koronavírusu a 764 pozitívne testovaných. Vláda možno zmení testovaciu stratégiu

ZDRAVIE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

NCZI zverejnilo aktuálne štatistiky za posledných 24 hodín. Pandemická situácia na Slovensku sa naďalej zlepšuje.

Na Slovensku pribudlo ďalších 60 obetí koronavírusu, ktoré dnes započítali do štatistík. Celkovo spravili takmer 8-tisíc PCR testov, v rámci ktorých odhalili 764 pozitívnych prípadov. Z nemocníc prepustili ďalších 86 pacientov, počet hospitalizovaných sa teda znížil na 1 869. 

Podľa informácií TV Markíza by sa mohla na Slovensku v najbližších dňoch zmeniť testovacia stratégia, keďže antigénové testy odhaľujú veľmi malý počet pozitívnych prípadov. V diskusnej relácii Na telo plus to povedal Vladimír Krčméry.

Na dnešnom rokovaní vlády bude aj hlavný hygienik Ján Mikas. Vláda by mala vydať nové uznesenie, ktoré sa bude týkať zmien v covid automate. 

Správu budeme aktualizovať. 

Odporúčané
Matovič spomína na svoj prvý „skalp“ v podobe Kičuru. Na otázky o pomoci podnikateľom naďalej neodpovedá Matovič spomína na svoj prvý „skalp“ v podobe Kičuru. Na otázky o pomoci podnikateľom naďalej neodpovedá 21. apríla 2021, 9:42
Domov
Zdieľať
Diskusia