Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2021, 9:42
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Matovič spomína na svoj prvý „skalp“ v podobe Kičuru. Na otázky o pomoci podnikateľom naďalej neodpovedá

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Minister financií Igor Matovič si na svoje plecia zobral tzv. odškodňovací zákon, ktorý by mal pomôcť podnikateľskému prostrediu na Slovensku. Na otázky o ňom však neodpovedá.

Igor Matovič si dnes na Facebooku pripomenul „svoj prvý skalp“ v podobe bývalého šéfa Štátnych hmotných rezerv SR Kajetána Kičuru, ktorého krátko po nástupe novej vlády vzali do väzby. Vtedy ešte ako predseda vlády na sociálnej sieti napísal, že Kičuru „dal dole z funkcie“.

„Za rok ich skončili v base desiatky. Niečo, o čom sme si mohli roky dovoliť len snívať. Dnes pre mnohých ľudí len nepodstatná maličkosť,“ napísal Matovič k minuloročnému príspevku s fotkou Kičuru. Súčasný minister financií zároveň poďakoval svojim sledovateľom za to, že sa podľa neho nedajú ovplyvniť médiami, ktoré ho kritizujú. 

Odporúčané
Kollárovo hnutie Sme rodina môže pomôcť Jankovskej a Pčolinskému dostať sa z väzby. Návrhom porušuje koaličnú zmluvu Kollárovo hnutie Sme rodina môže pomôcť Jankovskej a Pčolinskému dostať sa z väzby. Návrhom porušuje koaličnú zmluvu 21. apríla 2021, 8:41

„Ďakujem, že nie ste ovce, ktorým stačí len správne od správnych ľudí v správnych médiách naservírovať, čo si majú myslieť,“ napísal Matovič na Facebooku krátko pred stredajším rokovaním vlády. Status zverejnil aj v utorok, týkal sa však jeho rodiny. 

Domov
Zdieľať
Diskusia