Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2021, 15:59
Čas čítania 0:34
Adam Novosad

Grécko ruší karanténu pre zaočkovaných turistov. Na dovolenku budeš môcť vycestovať aj s čerstvým negatívnym testom

NEWS CESTOVANIE DOVOLENKA GRÉCKO KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Grécko sa chystá na silnú letnú dovolenkovú sezónu. Do krajiny môžu prísť po očkovaní alebo s čerstvým negatívnym testom dovolenkári z Európskej únie, Izraela, Spojených arabských emirátov, Spojeného kráľovstva a USA.

Grécko sa stane jednou z prvých krajín EÚ, ktorá zruší podmienku absolvovať karanténu po vstupe na svoje územie. Výnimku z karantény však nebudú mať všetci cestovatelia, ale iba turisti, ktorí sa budú vedieť preukázať certifikátom o zaočkovaní vakcínou proti koronavírusu alebo negatívnym testom nie starším ako 72 hodín.

Odporúčané
Bez testu a karantény. Zanzibar si dovolenkári zo Slovenska zamilovali, lebo tam neveria na koronu a cena je 1 000 eur na týždeň Bez testu a karantény. Zanzibar si dovolenkári zo Slovenska zamilovali, lebo tam neveria na koronu a cena je 1 000 eur na týždeň 7. marca 2021, 12:30

Grécko začalo o uvoľňovaní opatrení v cestovnom ruchu uvažovať už začiatkom roka, keď bolo jasné, že vďaka očkovaniu budú môcť krajiny zvoľniť opatrenia a v ideálnom prípade privítať zahraničných turistov v letnej dovolenkovej sezóne.

Domov
Zdieľať
Diskusia