Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2021, 11:58
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Eduard Heger medzi prvými využil otvorenie kaderníctiev. Takto dopadla zmena jeho imidžu po lockdowne

NEWS EDUARD HEGER
Uložiť Uložené

Predseda vlády Eduard Heger navštívil kaderníctvo hneď prvý deň po ich znovuotvorení.

Aj predseda vlády Eduard Heger sa teší z opätovného otvorenia obchodov a služieb. Hneď v pondelok dopoludnia využil možnosť dať sa ostrihať v kaderníctve a samotným priebehom aj výsledkom sa pochválil na sociálnej sieti Instagram. Heger navštívil kaderníctvo v neformálnom oblečení a samotný účes veľmi nekomplikoval, dal si hlavne skrátiť dĺžku vlasov. 

Prevádzky dnes otvorili vďaka zlepšujúcej sa pandemickej situácii po niekoľkých mesiacoch. Aj naďalej platí povinnosť nosiť respirátor v interiéroch, a to aj v prípade kaderníctiev. 

Predseda vlády bude pravdepodobne aj naďalej komunikovať prostredníctvom Instagramu okrem svojich pracovných aktivít aj tie súkromné. Ako neformálny nástroj komunikácie využívajú túto sociálnu sieť mnohí politici. Tento príspevok sa však neobjavil na Facebooku, kde komunikuje výhradne formálne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia