Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2021, 12:44
Čas čítania 0:24
Tímea Krauszová

Autoškoly čoskoro opäť otvoria, vláda zrušila zákaz vychádzania pre tých, ktorí sa učia šoférovať

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Zákaz vychádzania pre žiakov autoškôl dnes vláda zrušila uznesením.

Vláda dnes uznesením zrušila zákaz vychádzania pre žiakov autoškôl. Znamená to, že sa znovu budú môcť vrátiť na cesty a pokračovať v praktickej výučbe. Na Facebooku to oznámil minister dopravy Andrej Doležal.

Odporúčané
Nové EQS je prvou elektrickou limuzínou na svete. Mercedes-Benz uvádza dojazd až 770 km Nové EQS je prvou elektrickou limuzínou na svete. Mercedes-Benz uvádza dojazd až 770 km 16. apríla 2021, 11:10

Doležal za znovuotvorenie autoškôl, ktoré doposiaľ nemali výnimku zo zákazu vychádzania, bojoval dlhšie. O správy sa podelil na sociálnej sieti.

„Vláda pred malou chvíľou uznesením schválila aj zrušenie zákazu vychádzania pre žiakov autoškôl. Znamená to, že úrad verejného zdravotníctva musí teraz v najbližšom čase zverejniť vyhlášku, ktorá umožní opätovné spustenie praktickej výučby.“

Doležal predtým na sociálnej sieti tvrdil, že autoškoly dokážu garantovať dodržiavanie všetkých nariadení. Svoje brány budú môcť znovuotvoriť 19. apríla.

Domov
Zdieľať
Diskusia