Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2021, 6:55
Čas čítania 1:48
Tímea Krauszová

Ďalšia kultová rozprávka sa dočká hranej verzie. Takto budú vyzerať Powerpuff Girls naživo

Ďalšia kultová rozprávka sa dočká hranej verzie. Takto budú vyzerať Powerpuff Girls naživo
Zdroj: The CW Television Network
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V hlavnej úlohe budú ženy, ktoré boli v detstve superhrdinkami.

CW vyprodukovalo množstvo tínedžerských seriálov. Tentokrát sa inšpirovali rozprávkou z dielne Cartoon Network, na ktorej vyrástli mnohé dievčatá. Detské superhrdinky Powerpuff Girls sme mohli v rokoch 1998 – 2005 pravidelne sledovať na televíznych obrazovkách, v roku 2016 sa dočkali aj rebootu s novými hlasmi a epizódami.

Tentokrát sa však môžeme tešiť (alebo po nedávnej skúsenosti s prerobením Winx možno aj obávať) na novú, hranú verziu s jednoduchým názvom Powerpuff. Dočkali sme sa prvého vizuálu, ktorý napovedá, akým smerom sa budú tvorcovia uberať, informuje Screenrant.

Odporúčané
The Invincible je animovaný seriál, v ktorom záporáci trhajú superhrdinom hlavy a neprežijú ani hlavné postavy The Invincible je animovaný seriál, v ktorom záporáci trhajú superhrdinom hlavy a neprežijú ani hlavné postavy 1. apríla 2021, 14:44

V hlavnej úlohe bývalé detské hrdinky a ich pokazené detstvo

Za projektom stoja scenáristi Diablo Cody (Juno) a Heather Regnierová (Veronica Marsová) a režisérka Maggie Kileyová. Spoločne oživia staré známe postavičky Blossom, Bubbles a Buttercup, nebude chýbať ani ich otec profesor Utonium, ich ikonický nepriateľ Mojo Jojo a ďalšie postavy z pôvodného kresleného seriálu. Rozprávačom bude znovu Tom Kenny, ktorého hlas si môžu fanúšikovia pamätať napríklad z úvodnej pesničky.

Domov
Zdieľať
Diskusia