Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2021, 19:35
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

Rozdiel medzi slovenskými a maďarskými odborníkmi prirovnáva Matovič k operácii chirurgom a gynekológom

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

TV Markíza získala vyjadrenie Igora Matoviča, ktorý sa už niekoľko dní na verejnosti neukázal.

Minister financií Igor Matovič sa už niekoľko týždňov vyhýba novinárom, neodpovedá na politické otázky a navyše spôsobil rozruch svojou návštevou Ruska a Maďarska pre vakcíny Sputnik V bez účasti slovenských diplomatov. Zverejnil aj vulgárny status o „idiotoch,“ ktorým reagoval na výzvu ruskej strany, aby Slováci vrátili 200-tisíc kusov neregistrovanej vakcíny Sputnik V.

TV Markíze sa podarilo Matoviča odchytiť na ulici. Redaktor ho konfrontoval s útočným vyjadrením, na čo expremiér reagoval slovami, že keď „gratuloval idiotom", nemyslel tým vedcov.

Aj jeho kolega Eduard Heger, s ktorým si vymenil funkciu, si nemyslí, že by Matovič myslel vedcov, ale skôr koaličných partnerov. Bývalý predseda vlády zverejnil viacero statusov, v ktorých hovorí o istej skupine ľudí ako „oni“. Na verejnosti ju však zatiaľ nešpecifikoval. 

Domov
Zdieľať
Diskusia