Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2021, 19:23
Čas čítania 0:47
Daniel Mikolášik

Matovič patrí do basy a za to, čo vyvádza, by tam mal zhniť. Podľa Baťa sa dopustil vlastizrady

NEWS IGOR MATOVIČ SPUTNIK V
Uložiť Uložené

Expremiér a minister financií podľa Baťa otvorene obhajuje záujmy cudzieho štátu na úkor vlastnej krajiny.

Hádka medzi Radoslavom Baťom, úradníkom ministerstva financií, a jeho novým nadriadeným Igorom Matovičom sa ani zďaleka nekončí. Tentoraz zverejnil Baťo na Facebooku dlhý status, kde v jednotlivých bodoch reaguje na aktuálne dianie v súvislosti s Matovičovými rokovaniami s predstaviteľmi Ruska a Maďarska vo veci dodávky Sputnika V.

Odporúčané
Chceš ma vyhodiť z práce? Skús to, odkazuje Baťo novému nadriadenému Matovičovi. Nazval ho nulou, vraj šikanuje celú krajinu Chceš ma vyhodiť z práce? Skús to, odkazuje Baťo novému nadriadenému Matovičovi. Nazval ho nulou, vraj šikanuje celú krajinu 9. apríla 2021, 15:56

Baťo na seba ešte v čase Matovičovho vládnutia upozornil ako človek, ktorý po premiérovej kritike na adresu jeho manželky – šéfky ŠÚKL-u – zverejnil Matovičovo telefónne číslo a následne na neho podal trestné oznámenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia