Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2021, 15:56
Čas čítania 0:57
Daniel Mikolášik

Chceš ma vyhodiť z práce? Skús to, odkazuje Baťo novému nadriadenému Matovičovi. Nazval ho nulou, vraj šikanuje celú krajinu

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Radoslav Baťo zverejnil výhražnú správu, ktorú niekto poslal jeho manželke, šéfke ŠÚKL-u. Zodpovednosť za ňu vraj nesie Matovič.

Hádka medzi Radoslavom Baťom, úradníkom ministerstva financií, a jeho novým nadriadeným Igorom Matovičom pokračuje. Baťo na seba ešte v čase Matovičovho vládnutia upozornil ako človek, ktorý po premiérovej kritike na adresu jeho manželky, šéfky ŠÚKL-u, zverejnil Matovičove telefónne číslo a následne na neho podal trestné oznámenie.

Odporúčané
Matovič ako minister financií šéfuje manželovi šéfky ŠÚKL-u, ktorý zverejnil jeho telefónne číslo a nazval ho psychopatom Matovič ako minister financií šéfuje manželovi šéfky ŠÚKL-u, ktorý zverejnil jeho telefónne číslo a nazval ho psychopatom 4. apríla 2021, 11:04

Matovič sa ako nový minister financií stal Baťovým nadriadeným a v piatok počas tlačovej konferencie adresoval ďalšie tvrdé slová na adresu Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv. Expremiér viní ústav za to, že ruská strana žiada Slovensko, aby vrátilo vakcíny Sputnik V.

Rusi sa podľa neho cítia mimoriadne poškodení tým, že Štátny ústav pre kontrolu liečiv zveril posúdenie vakcíny neregistrovanému laboratóriu, ktorého výsledky narušili reputáciu vakcíny po celom svete. Rozčarovanie ruskej strany Matovič plne chápe.

Domov
Zdieľať
Diskusia