Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2021, 13:26
Čas čítania 0:39
Daniel Mikolášik

Časť obchodov by sa mala otvoriť už 19. apríla. Na reštaurácie, bary či wellness však máme podľa premiéra zabudnúť

NEWS EDUARD HEGER OPATRENIA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Pandemická komisia najprv musí vyhodnotiť, ako dopadla Veľká noc.

Epidemická situácia na Slovensku sa podľa premiéra Eduarda Hegera zlepšuje. V diskusnej relácii Sobotné dialógy na RTVS poďakoval občanom za zodpovednosť. „Klesajú nám počty hospitalizovaných aj počty nakazených,“ informoval predseda vlády.

Už túto stredu (14. apríla) by mala zasadnúť pandemická komisia a prebrať aktualizáciu COVID automatu, ako aj to, akým spôsobom budú uvoľňovať aktuálne opatrenia. Hygienici a komisia však ešte stále čakajú na výsledky toho, ako dopadla Veľká noc.

Odporúčané
Matovičovo nadávanie vedcom bolo podľa Hegera „nešťastné“. Buďme vďační za to, akých máme kvalitných ľudí, tvrdí Matovičovo nadávanie vedcom bolo podľa Hegera „nešťastné“. Buďme vďační za to, akých máme kvalitných ľudí, tvrdí 10. apríla 2021, 13:14

Heger tvrdí, že čakať treba vzhľadom na dĺžku inkubačnej lehoty koronavírusu, ktorá je 8 až 14 dní. Až po vyhodnotení dát z veľkonočných sviatkov budeme vidieť, ako ľudia na Slovensku dodržiavali opatrenia, a podľa toho by mala vláda rozhodnúť o uvoľňovaní opatrení.

Domov
Zdieľať
Diskusia