Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2021, 13:14
Čas čítania 1:39
Daniel Mikolášik

Matovičovo nadávanie vedcom bolo podľa Hegera „nešťastné“. Buďme vďační za to, akých máme kvalitných ľudí, tvrdí

NEWS EDUARD HEGER
Uložiť Uložené

Ja som tímový hráč, táto vláda bude úspešná, len ak bude súdržná, jednotná a dôverujúca si, povedal v relácii premiér.

„GRATULUJEM, IDIOTI! Zobrali ste si za rukojemníkov zdravie milióna ľudí na Slovensku! Buchnite si šampanské,“ odkázal bývalý predseda vlády Matovič na Facebooku krátko po tom, čo oficiálny profil ruskej vakcíny Sputnik V na Twitteri oznámil, že Slovensko musí vrátiť 200-tisíc dávok vakcíny.

Toto nadávanie vedcom cez facebookový profil expremiéra a ministra financií Igora Matoviča bolo podľa premiéra Hegera „nešťastné“. Povedal to v diskusnej relácii Sobotné dialógy na RTVS. Zároveň dodal, že je vďačný za slovenských epidemiológov a vedcov a chváli ich za prácu. „Buďme vďační za to, akých máme kvalitných ľudí,“ povedal Heger.

Odporúčané
Matovič rokoval s Orbánom „za zatvorenými dverami“. Ktovie, o čom diskutovali, keď vykázal našu diplomaciu, reaguje Korčok Matovič rokoval s Orbánom „za zatvorenými dverami“. Ktovie, o čom diskutovali, keď vykázal našu diplomaciu, reaguje Korčok 10. apríla 2021, 9:17

Epidemická situácia na Slovensku sa podľa premiéra zlepšuje a poďakoval preto občanom za zodpovednosť. Klesajú počty hospitalizovaných aj nakazených. 

„Máme pred sebou veľkú misiu, dôvera od ľudí je veľký záväzok. Ja som tímový hráč, táto vláda bude úspešná, len ak bude súdržná, jednotná a dôverujúca si,“ povedal v relácii premiér.

Domov
Zdieľať
Diskusia