Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2021, 12:10
Čas čítania 1:06
Jakub Paulík

Matovič sa smeje „nenávistnému brechotu v súvislosti so Sputnikom“ a pozdravuje Slovákov z Moskvy

POLITIKA IGOR MATOVIČ OČKOVANIE SPUTNIK V VAKCÍNA
Uložiť Uložené

Sága statusov pokračuje.

Bývalý premiér Igor Matovič sa krátky čas dokázal držať v úzadí, no od včerajšieho dňa znova rozbehol svoju sériu statusov, v ktorých útočí na každého, kto nepodporuje neregistrovanú vakcínu Sputnik V.

„Na Slovensku vraj opäť nejaký ‚strašne nebezpečný‘ ratlík začal svoj nenávistný brechot kvôli Sputniku. Ja tu urobím to, čo je mojou psou povinnosťou, a on nech si zatiaľ teda opäť užije svoju chvíľku pocitu nadľudskej dôležitosti,“ odkazuje v novom príspevku na sociálnej sieti minister financií.

Od jeho hovorcu Pavla Kirinoviča sme sa dnes snažili zistiť, prečo Igor Matovič odcestoval rokovať o vakcíne Sputnik V, ktorá spadá pod rezort ministra zdravotníctva. „Neviem vám povedať. Podľa všetkého je to jeho agenda z minulosti. Mohol ho tým napríklad poveriť aj premiér, možností je viacero. V tejto chvíli vám však neviem povedať, ako to je,“ uviedol pre REFRESHER.

Domov
Zdieľať
Diskusia