Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2013, 18:51
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Rick Ross dostal vyhadzov z Reebok kvôli svojim textom

HUDBA
Uložiť Uložené

Situácia ohľadom kontroverzného textu na jednom z Rozayových posledných featuringov, ktorá sa pretriasa internetom už zopár

Rick Ross dostal vyhadzov z Reebok kvôli svojim textom

Situácia ohľadom kontroverzného textu na jednom z Rozayových posledných featuringov, ktorá sa pretriasa internetom už zopár dní, sa konečne dočkala vyvrcholenia. Rick Ross totiž už pár mesiacov patrí spolu s MMG pod značku Reebok a vo svojich klipoch a na akciách tak nosí väčšinou len ich tenisky. Podobný kontrakt mu však pochopiteľne nedokáže zabezpečiť všetky jeho výdaje, a tak stále pokračuje aj v tvorbe hudby, no popritom tak trochu zabudol, že patrí Reebok medzi menej kontroverzné značky na trhu. A tak by si mal dávať aj trochu pozor na svoje texty.

Na featuringu skladby U.O.E.N.O. u pomerne neznámeho chalana menom Rocko (nie ten zo Superstar) tak vypustil riadky, za ktoré si teraz určite musí trieskať hlavu o stôl.

I die over these Reeboks, you ain’t even know it
Put Molly all in her champagne, she ain’t even know it
I took her home and I enjoyed that, she ain’t even know it



Za 4 korunový honorár, ktorý dostal z tohto songu totiž musí teraz platiť Ross veľkú daň, keďže sa okamžite po jeho release ozvali hlasy, ktoré mu vyčítajú, že hovorí o tom, ako zneužil ženu po tom, čo ju zdrogoval a ona o tom ani nevedela.

Rick Ross dostal vyhadzov z Reebok kvôli svojim textom

Význam celej tejto situácie po menšom odstupe pochopil aj Rozay a okamžite sa tak začal skrz svoj Twitter ospravedlňovať.

Po niekoľkých protestoch pred predajňami Reebok sa však značka rozhodla k radikálnemu kroku, a Ross tak dostal okamžitý vyhadzov.

Rick Ross dostal vyhadzov z Reebok kvôli svojim textom
Rick Ross dostal vyhadzov z Reebok kvôli svojim textom

Zo strany Reeboku však ide o pomerne kontroverzné rozhodnutie, keďže už dopredu vedeli, s kým majú dočinenie a nechali sa tak až priveľmi ovplyvniť nátlakom spoločnosti. Vrcholom celej situácie je však ešte aj fakt, že dôveryhodnosť Rossovho textu nikto nepotvrdil a raper sám ho dokonca vyvrátil.

Suma sumárum? Rossovi pár ušlých miliónov určite chýbať nebude a ľahko si ich zarobí svojou hudbou, konečne sa bude môcť vrátiť ku svojim klasickým luxury teniskám a zahodiť tak všetky staré Reeboky a samotná značka tak na celom procese len stratila, keďže v očiach protestujúcich ľudí ostane už poškvrnená a pre zvyšok sveta je teraz za blbca.

Domov
Zdieľať
Diskusia