Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2021, 15:57
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Nový film zo série Saw sa volá Spiral. Sleduj krvavý trailer a priprav sa na nechutné pasce a hru o život

Nový film zo série Saw sa volá Spiral. Sleduj krvavý trailer a priprav sa na nechutné pasce a hru o život
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spiral: From the Book of Saw sa do kín dostane v máji 2021.

Po odkladoch spôsobených covidom by sme sa nového dielu z hororovej série Saw mali dočkať 14. mája 2021. Láka naň plnohodnotný trailer, ktorý odhaľuje pasce aj obete hry o život. Jigsaw, tvorca týchto hier, by mal byť po smrti. Niekto sa ním však inšpiroval a poľuje na policajtov. Tí si navzájom neveria, keďže zabijakom môže byť aj jeden z nich. 

Odporúčané
Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) 25. marca 2021, 14:30

Tu spoznávame Chrisa Rocka ako detektíva vyšetrujúceho záhadný prípad, pričom ho sprevádza jeho kolega William Schenk (Max Minghella) a aj otec (Samuel L. Jackson). Snímka má názov Spiral a pravdepodobne pôjde o spin-off pre hororovú sériu Saw, nie o pokračovanie hlavných dielov. Uvidíme teda úplne nové postavy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia