Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2021, 12:36
Čas čítania 1:04
Tímea Krauszová

Hoci má manžela, najala si profesionála na túlenie. Za hodinu maznania zaplatí táto žena 80 dolárov

Hoci má manžela, najala si profesionála na túlenie. Za hodinu maznania zaplatí táto žena 80 dolárov
Zdroj: Hippox/CC0
NEWS VZŤAHY
Uložiť Uložené

Jej manželovi to neprekáža.

Žena menom Saskia sa pre Love Don't Judge priznala, že si platí za profesionálne maznanie. Využíva služby muža, ktorému platí 80 dolárov za hodinu objímania a hladkania. A to napriek tomu, že má doma manželka, s ktorým má dobrý vzťah. Podľa jej slov mu však profesionálny objímač neprekáža, zaznieva v úryvku relácie, ktorý publikovali na Instagrame.

Odporúčané
Mafián Peter Čongrády: Nemal rád odpor. To, čo povedal, bral za hotovú vec, tvrdí vydieraný podnikateľ Mafián Peter Čongrády: Nemal rád odpor. To, čo povedal, bral za hotovú vec, tvrdí vydieraný podnikateľ 29. marca 2021, 9:30

Profesionálny „maznáčik“

Saskia ho našla cez portál Cuddlist, kde si môžeš nájsť muža, ktorý ťa za peniaze príde poriadne silno vyobjímať. Saskia je často dlho preč, v New Yorku sa snaží presadiť ako herečka a trávi dlhé chvíle ďaleko od svojho manžela Arthura. Chýba jej však ľudský dotyk, preto si zvolila cestu plateného maznania. Nedostatok ľudského dotyku najmä po roku pandémie pociťujú mnohí ľudia, pre ktorých je možno jednoduchšie porozumieť Saskiiným pohnútkam.

Saskia si pochvaľuje, že ju objímanie a maznanie upokojuje a zbavuje stresu a úzkosti. Pre Love Don't Judge tiež povedala, že jej nezáleží na názoroch iných ľudí. Miluje nežnosti a páči sa jej, ako sa potom vo vlastnom tele cíti.

Hovorí, že si je na 99 percent istá, že jej manžel nežiarli: vie o jej aktivitách, otvorene sa o tom rozprávajú.  „Skôr sa o mňa obáva, než aby žiarlil, takže kým som v bezpečí, je to v poriadku,“ povedala počas šou, ktorá sa venuje práve párom, ktoré často čelia posudzovaniu a ohováraniu pre svoje usporiadanie.

A pán manžel s tým súhlasí. Vie, že jeho žena potrebuje veľa maznania, a má pochopenie pre to, že jej to chýba. Samotný profesionálny objímač, ktorý sa tak akosi ocitol uprostred tohto vzťahu, hovorí, že mu biznis prekvitá. Týždenne dostane viac ako dvesto žiadostí a spomedzi klientov si môže vyberať. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Love Don't Judge (@lovedontjudgeshow)

Domov
Zdieľať
Diskusia