Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
24. marca 2021, 18:43
Čas čítania 0:44
Čoje Matej Ohrablo

Lucia Huong z Phočkárne: Bun Bo Nam Bo nie je všade také populárne ako v Bratislave

PODCASTY PODGAST VIETNAM
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Vietnamská kuchyňa je nová pizza, resp. kebab: zahraničné jedlo, ktoré si na Slovensku našlo cestu do sŕdc nielen ľudí, ktorí radi skúšajú niečo nové a exotické, ale aj tých konzervatívnejších.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako sa cíti ako rodená Slovenka, keď príde do Vietnamu, odkiaľ sú obaja jej rodičia
  • Ako veľmi sa podobá vietnamské jedlo na Slovensku tomu autentickému
  • Ako chutí obľúbený vietnamský dezert, ktorý na Slovensku ešte nemala odvahu podávať

Lucia Thao Huong Šimeková je Bratislavčanka, ktorá založila sieť Phočkáreň. Tou dostala vietnamské jedlo do nákupných centier a tým aj k novým cieľovkám. S Vietnamom ju spája pôvod rodičov, no s gastronómiou iba čisté nadšenie, keďže vyštudovala a profesionálne sa venuje skôr nehnuteľnostiam a financiám.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia