Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2021, 20:42
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Mila Kunis hrá skrachovanú feťáčku snažiacu sa vydržať týždeň bez drog

Mila Kunis hrá skrachovanú feťáčku snažiacu sa vydržať týždeň bez drog
Zdroj: Vertical Entertainment
FILMY A SERIÁLY MILA KUNIS
Uložiť Uložené

Sleduj trailer drámy Four Good Days s kvalitnými hereckými výkonmi a zaujímavou na drogy orientovanou témou.

Glenn Close a Mila Kunis stvárnia hlavné roly v dráme Four Good Days, ktorú čoskoro uvidíme. Tá hovorí o 31-ročnej drogovo závislej Molly. Jedného dňa osloví svoju matku, ktorej sa odcudzila, a žiada ju o pomoc v boji so závislosťou. Molly už 3 dni nebrala žiadne drogy, no aby mohla začať s liekmi, ktoré jej pomôžu, potrebuje vydržať bez drog ďalšie 4 dni. 

Odporúčané
Recenzia: Snyderov Justice League je lepší film ako kinoverzia. Navyše sa končí úžasným epilógom a novými akčnými scénami Recenzia: Snyderov Justice League je lepší film ako kinoverzia. Navyše sa končí úžasným epilógom a novými akčnými scénami 19. marca 2021, 13:09

Matka a rodina sú pre ňu veľkou oporou, no abstinenčné príznaky ťahajú Molly dole a ničia ju ako z psychického, tak aj z fyzického hľadiska. Nebyť otravnej hudby bola by ukážka celkom fajn. Od drámy Four Good Days môžeme očakávať kvalitné herecké výkony a zvedaví sme najmä na Milu Kunis, pre ktorú to bude viac než netradičná rola. 

Domov
Zdieľať
Diskusia