Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2021, 12:23
Čas čítania 1:30
Jakub Paulík

Kollár: Matovič a Sulík si musia vstúpiť do svedomia. Predseda NR SR pripustil rekonštrukciu vlády

NEWS BORIS KOLLÁR KORONAVÍRUS SLOVENSKO OČKOVANIE VAKCÍNA
Uložiť Uložené

S vakcínou Sputnik V nemá Boris Kollár problém.

Na Ta3 dnes okrem ministra hospodárstva Richarda Sulíka vystúpil aj predseda parlamentu Boris Kollár. Na začiatku sa obraňoval proti tvrdeniam Erika Kaliňáka zo SMERu-SD, ktorý ho kvôli očkovaniu obvinil z papalášizmu.Nedal som sa očkovať prednostne, tvrdí Boris Kollár.

„Spadáme pod kritickú infraštruktúru a boli sme k tomu vyzvaní ministrom zdravotníctva,“ konštatuje. Predseda parlamentu hovorí, že sa ešte pred poslancami očkovali  napríklad revízori a 18-roční taxikári, a teda nevidí problém, prečo sa nemohli očkovať aj zákonodarcovia. Neskôr sa vyjadril aj k vakcíne z Ruska.

Keby ste mi dali Sputnik V, dám si aj to,“ povedal Kollár s tým, že mu bolo jedno, čím ho očkujú. „Som rád, že to tu je. Aj čínsku vakcínu keby sa nám podarilo doniesť. Z tohto sa dostaneme iba tým, že sa preočkujeme,“ tvrdí. Urážanie premiéra Matoviča za to, že objednal Sputnik V, je podľa predsedu parlamentu „mimo misu“. Povedal, že danou vakcínou očkujú aj v iných krajinách a keby to bol jed, tak to zakážu.

Domov
Zdieľať
Diskusia